پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6700 کلاسیک : ساده و مناسب
جمعه 19 آذر 1389 7:40 PM
صفحه نمایش :
صفحه نمایش 2.2 اینچ نیمه فوقانی قاب جلوی گوشی را در بر گرفته است . صفحه نمایش TFT دارای وضوح QVGA است و حداکثر 16 میلیون رنگ را نشان می دهد که در مدل های جدید سری 40 متداول است . با اینکه صفحه نمایش خیلی پیشرفته نیست کیفیت تصویر آن در حد عالی است و میزان روشنایی و کنتراست آن رضایت بخش می باشد . میزان خوانایی صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید بصورت مطلوب است و صفحه نمایش در هر شرایط آب و هوایی خوانا می باشد . مهمترین مشکل صفحه نمایش اندازه کوچک آن است .
صفحه کلید :
زیر کلید حرکتی یک صفحه کلید کاراکتری با 12 کلید وجود دارد . خطوط باریک ردیف های کلید ها را تفکیک می کنند و بدلیل اندازه بزرگ کلید ها ، تایپ کردن با آنها آسان است . کلید ها بخوبی واکنش می دهند .
ساختار منو :
گوشی 6700 کلاسیک نوکیا دارای ششمین نسخه منوی سری 40 است که محیط آن برای اکثر کاربران آشنا می باشد و تنها موارد جدید آن یک جفت آیکن منو و ویِژگی نرم افزاری است . صفحه نمایش Stand by در نوکیا 6700 کلاسیک دارای پیش زمینه از پیش انتخاب شده با اطلاعاتی از وضعیت مانند شدت سیگنال ، باتری ، آیکن پروفایل زنگ و زمان است که در نوار بالای صفحه قرار دارند . مرکز کلید حرکتی ، منوی اصلی را باز می کند در حالی که کلید های Context می توانند ویژگی انتخابی کاربر را اجرا نمایند . برای هر یک از جهت های کلید حرکتی می توان یک ویژگی را به عنوان میانبر انتخاب کرد که طبق پیش فرض ، جهت چپ کلید حرکتی منوی پیام جدید و جهت راست آن تقویم را باز می کند .
رنگ فونت روی صفحه نمایش اصلی را می توان تغییر داد . حالت Stand by فعال نیز وجود دارد که شامل چهار بخش است و می توان آنها را ویرایش کرد یا به خواست کاربر مرتب نمود. در اکثر موارد از قسمت بالای صفحه برای دسترسی سریع به ویژگی های تعیین شده برای آیکن های مربوطه استفاده می شود. دومین بخش رویداهای روز تقویم را نشان می دهد . در این گوشی نیز مانند مدل های پیشرفته با ضربه زدن روی صفحه نمایش می توان زمان را مشاهده کرد . کاربر می تواند ساعت دیجیتال یا عقربه دار را انتخاب کند و با دو بار ضربه زدن گوشی به مدت چند ثانیه زمان را نشان می دهد . کاربر همچنین می تواند واکنش ویبره را نیز فعال کند که فقط در صورت گرفتن گوشی در دست حس می شود . ضربه زدن روی صفحه برای مشاهده زمان تنها موردی است که از شتاب سنج استفاده می شود و مرورگر از چرخش اتوماتیک برخوردار نیست .
خود آیکن ها تا حدودی تغییر یافته اند و انیمیشن سه بعدی نیز وجود ندارد . آیکن ها را به راحتی می توان در داخل ماتریس مرتب کرد . منو از سرعت کافی برخوردار است . در نوکیا6700 کلاسیک هفت پروفایل زنگ از پیش تعیین شده وجود که برای هر موقیعتی کافی بنظر می رسد . کاربر می تواند برای آنها زمان انقضاء تعیین کند تا گوشی در زمان مورد نظر به پروفایل قبلی بر گردد . حالت Flight (هواپیما ) نیز وجود دارد که تمامی ویژگی های ارتباطی گوشی را غیرفعال می کند و در این حالت بدون قراردادن سیم کارت می توان از گوشی استفاده کرد . بنظر می رسد تنها مشکل منوی سری 40 این است که از اجرای همزمان چند نرم افزار پشتیبانی نمی کند . با منوی سری 40 نمی توان یک نرم افزار جاوا مانند مرورگر opera را minimize کرد و پیام جدید را خواند . نوکیا این ویژگی ها را بطور انحصاری برای تلفن های هوشمند خود قرار می دهد .
بزرگترین تغییر در جدید ترین نسخه از منوی سری 40 ، مرورگر جدید وب است که از تلفن های هوشمند سیمبین گرفته شده است . برخی موارد تغییر یافته تا ایجاد نرم افزارهای جاوا به سری 40 آسان تر شود . Flash Lite playar به نسخه 3 ارتقاء یافته و محتوای Flash Lite را می توان به عنوان پیش زمینه "organic" بکار گرفت . اکنون در بخش پیام از حداکثر 600KB و رمز گذارهای WMV و WMA پشتیبانی می شود .