پاسخ به:احاديث پيرامون «حسابرسى»
سه شنبه 20 اسفند 1392 3:37 PM
تشويق به محاسبه نفس .
قرآن .
((اى كـسانى كه ايمان آورده ايد ! از خدا بترسيد وهرنفسى بنگرد كه براى فردا چه پيش فرستاده است از خدا بترسيد كه خدا به آنچه مى كنيد آگاه است )).
ـ امـام عـلى (ع ) : به حساب اعمال نفس خود رسيدگى كنيد و از آن بخواهيد كه وظايف خود را انـجـام دهـد و از آنـجا كه رفتنى است براى آن جا كه ماندنى است بهره برگيرد پيش از آن كه بر انگيخته شويد توشه برداريد و خود راآماده كنيد.
ـ نفسهاى خودرا با حسابرسى به بندكشيد و با مخالفت كردن با آن زمامش را در اختيار گيريد.
ـ امـام سجاد (ع ) : اى فرزند آدم ! تا زمانى كه خود واعظ خويش باشى و به محاسبه (اعمال نفس ) خويش پردازى پيوسته در خير وخوبى به سر خواهى برد.
ـ امام على (ع ) : تو به حساب نفس خودت رسيدگى كن , زيرا ديگران را حسابرسى جز توهست .
ـ در زبـور آمـده اسـت : اى پسر آدم ! دنيارا براى شما نشانه هايى بر آخرت قرار دادم وقتى يكى از شـمـا مردى را به مزدورى مى گيرد وسپس حسابش را از او مى طلبد عضلات بدنش به لرزه در مى آيد , ولى از كيفر آتش نمى ترسدحالى كه بسيار نافرمانى مى كنيد.
ـ پـيامبر خدا (ص ) : زيركترين زيركان كسى است كه نفس خويش را حسابرسى كند و براى بعد از مـرگ كـار كـنـد و كودن ترين كودنهاكسى است كه نفس خويش دنباله روهوسش كند و از خدا آرزوها طلبد.
یا صاحب الزمان علیه السلام