پاسخ به:بهشت
دوشنبه 19 اسفند 1392 8:54 AM
بهشت بر چه كسانى حرام است ؟
.
قرآن .
((هر كس به خدا شرك مى ورزد خداوند بهشت را بر اوحرام گردانيده و جايگاهش آتش باشد)).
((درهـاى آسـمـان بـه روى كسانى كه آيات ما را تكذيب كرده اند و از آنها سربرتافته اند, گشوده نخواهد شد تا آن گاه كه شتر از سوراخ سوزن بگذرد((8)).
ـ امـام كـاظم (ع ) : بهشت بر سه كس حرام شده است : سخن چين , ميگسار و مرد بى غيرت يعنى فاسق .
ـ پيامبر خدا (ص ) : بهشت بر سه كس حرام است : منت گذارنده (بر خدا), غيبت كننده و ميگسار .
ـ خداى عزوجل مى فرمايد: بهشت بر منت گذار (بر خدا) و بخيل و سخن چين حرام است .
ـ جبرئيل به من اطلاع داد كه بوى بهشت از فاصله هزار سال به مشام مى رسد ليكن فرزندناخلف و كسى كه ازخويشاوندان ببرد و پيرمرد زناكار و كسى كه از روى تكبر دامن كشان راه رود و فتنه انگيز و منت گذار و جعظرى بوى بهشت را را استشمام نمى كنند.
ـ شـداد بـن اوس از پـيـامبر (ص ) نقل مى كند كه فرمود: جواظ و جعظرى و عتل زنيم به بهشت نمى روند.
ممسك و بى خير, پرسيدم : جعظرى چه كسى است ؟
فرمود: آدم درشتخوى خشن .
فرمود: آدم شكم فراخ بدخوى پرخور بيرحم ستمگر.
در خبرى ديگر آمده است : عتل : آدم بد كفر.
ـ پيامبر خدا (ص ) : آن شب كه به آسمان برده شدم پروردگارم جل جلاله , به من وحى فرمود: اى محمد! اگر بنده ام مرا چنان عبادت كند كه همچون مشك پوسيده گردد و سپس نزد من آيد در حـالـى كـه ولايـت ايشان [ محمد و على وفاطمه و حسن و حسين (ع ) ] را نپذيرفته باشد او را به بهشت خود درنياورم .
ـ حيله گر و خيانتكار به بهشت نمى روند.
ـ فرزند ناخلف و آدم ميگسار به بهشت نمى روند.
ـ سه كس اند كه هرگز بهشت نمى روند : مرد بى غيرت , زن مرد نما ((9)) و دائم الخمر.
ـ پيرمرد زناكار, تهيدست گردنفراز و كسى كه با كار خود بر خدا منت نهد به بهشت نمى روند.
ـ امام صادق (ع ) : خداى تبارك و تعالى به خود سوگند ياد كرده كه سه گروه را در بهشت جاى نـدهـد: كـسى كه فرمان خداى عزوجل را رد كند يا كسى كه از فرمان امام هدايتگر سر برتابد و يا كسى كه حق مؤمنى را نپردازد.
ـ پيامبر خدا (ص ) : زورگو, بخيل و بدرفتار به بهشت نمى روند.
ـ هر كس سرپرست ملتى شود و به آنها خيانت و دغل ورزد خداوند بهشت را بر او حرام گرداند.
یا صاحب الزمان علیه السلام