0

بهشت

komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

پاسخ به:بهشت
دوشنبه 19 اسفند 1392  8:53 AM

بهشت بر چه كسانى واجب است ؟
.

ـ پـيامبر خدا (ص ) : هر كس به من تضمين دهد كه زبان و شهوت خويش را حفظ كند, من بهشت را براى او ضمانت مى كنم .

ـ مـن براى كسى كه بحث و مجادله را رها كند هر چند حق با او باشد و براى كسى كه دروغ را هر چـنـد به شوخى ترك گويد و براى كسى كه خوشخو باشدخانه اى را در حومه بهشت و خانه اى را در مركز بهشت و خانه اى را در بالاى بهشت ضمانت مى كنم .

ـ امام صادق (ع ) : چه كسى چهار چيز را به من تضمين مى دهد تا من چهار خانه در بهشت براى او تـضمين كنم ؟
انفاق كن و از تنگدستى مترس , سلام را در جهان رواج ده , بحث و جدل را واگذار هر چند حق با تو باشد و با مردم به انصاف رفتار كن .

ـ پـيـامـبـر خـدا (ص ) : شـش چيز را براى من به عهده گيريد, من براى شما بهشت را به عهده مـى گـيـرم : هرگاه سخن گفتيددروغ مگوييد, هر گاه وعده داديد خلف وعده نكنيد, هرگاه امين تان دانستند خيانت نورزيد, چشمانتان را (ازحرام ) فرو بنديد, شهوت خويش را حفظ كنيد و دست و زبان خود را نگه داريد.
ـ (حـفـظ) شـش امـر را براى من عهده دار شويد من بهشت را براى شما عهده دار مى شوم : نماز, زكات , امانتدارى ,شهوت , شكم و زبان را.
ـ هر كس به من تضمين پنج چيز را بدهد من بهشت را براى او ضمانت مى كنم .

چيز كدام است ؟
فرمود: خلوص و صفا با خداى عزوجل , خلوص و صفا با پيامبر او, خلوص و صفا با كتاب خدا,خلوص و صفا با دين خدا, خلوص و صفا با جامعه مسلمانان .

ـ در حـديـث مـعراج آمده است : اى احمد! به عزت و جلالم سوگند هيچ بنده مؤمنى نيست كه انجام چهار كار را به من تعهد سپرد مگر آن كه او را وارد بهشت كنم : زبان در كام گيرد و آن را جز به سخنان بجا و سودمند نگشايد, دلش را از وسوسه نگه دارد, مراقب علم و نگاه من به خود باشد و نور ديدگانش گرسنگى باشد.
ـ امـام صـادق (ع ) : خـداى تـبـارك و تعالى به مؤمن تضمين داده است كه .. .
اگر به ربوبيت او و پـيامبرى محمد (ص ) و امامت على اعتراف كند و فرايض او را به جا آورد وى را در جوار خود سكنا دهد.

یا صاحب الزمان علیه السلام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها