0

روش تهیه‌ی میرزا کدو

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

روش تهیه‌ی میرزا کدو
یک شنبه 18 اسفند 1392  5:43 PM

 


میرزا قاسمی از غذاهای اصلی مردم شمال کشور عزیزمان است که با بادمجان تهیه می‌شود ولی کسانی که به بادمجان آلرژی دارند می‌توانند از این دستور استفاده کرده و میرزا کدو را جایگزین آن کنند.

میرزا کدو

مواد اولیه:

کدو سبز خرد شده               دو و نیم پیمانه

سیر                                     هفت حبه

گوجه‌فرنگی                         500 گرم

رب گوجه‌فرنگی                    دو قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل و زردچوبه           به میزان لازم

تخم‌مرغ                               سه عدد

روغن                                   به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

* سیر و گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده و رنده می‌کنیم.

* تابه را روی حرارت قرار داده و سیر را در روغن سرخ می‌کنیم؛ سپس کدوها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.

* اکنون گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم تا آب آن کشیده و غلیظ شود.

* حالا کمی روغن افزوده رب، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز می‌افزاییم. کمی آب به خورش اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم وقتی میرزا کدو جا افتاد تخم‌مرغ‌ها را روی خورش شکسته در تابه را می‌بندیم تا خودش را بگیرد و سفت شود. میرزا کدو آماده است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها