کتلت سويا و جعفري
شنبه 17 اسفند 1392 9:51 PM
سوياي ريز- ۴۰۰ گرم
سيب زميني آب پز شده- ۶۰۰ گرم
تخم مرغ- ۳ عدد
جعفري خرد شده- ۱۰۰ گرم
گشنيز- ۳۰ گرم
پودر سير- در صورت دلخواه
آرد سوخاري- به ميزان لازم
پياز- ۱ عدد
روغن و ادويه- به مقدار لازم
سويا را براي چند ساعت در آب خيس کنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده کنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه کنيد. سپس تخم مرغ، ادويه و آرد سوخاري را به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. طوري که مواد کاملاً با هم مخلوط و يکدست شود.(در صورت نياز مي توان سويا را همراه سيب زميني و پياز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه اي مناسب روغن را داغ کنيد و از مخلوط مواد برداريد و به صورت گلوله دربياوريد و در آرد سوخاري بغلتانيد دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست