0

دغدغه حجاب درجامعه کنونی

bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

پاسخ به: دغدغه حجاب درجامعه کنونی
شنبه 17 اسفند 1392  12:46 PM

نقل قولsalma57

یکی از مسایلی که همیشه ضربه میزنه به ما و اعتقاداتمون افراط و تفریط در هر چیزیه.

الان بحث حجابه. یه زمانی حجاب اجباری بود. مدارس حجاب اجباری داشتن. بدون اینکه فلسفه حجاب به دانش آموزان یاد داده بشه فقط مجبور بودن چادر بپوشن.

فرقی نمی کرد چه مقطع تحصیی. از سوم دبستان بچه ها رو مجبور می کردن چادر بپوشن.

برای دانش آموز چادر در آن زمان مساوی بود با شلختگی.

چادر مشکی یا رنگی فرقی نمی کرد. 

نقل قولsayyed13737373:

این حرف آبجی سلما بسیار درسته تو زمان انقلاب خود خونواده ها فلسفه حجابو به فرزندان خودشون یاد میدادن.درسته کشور پیشرفت کرده اما بهتره بگیم که خونواده ها با پیشرفت کشور فلسفه دین و حجاب داره از یادشون میره.مگر خواده های اصیل انقلابی که هنوزم اصالت انقلابی بودن ومذهبی بودن رو دارند

نقل قولfarshon:

بنظرمن موضوع اصلی حجابه حال فرقی نمیکنه مانتوشلوارباشه یاهمون چادرشلخته

نقل قولsalma57

درسته که فرقی نمی کنه.

من میگم ذهنیت کودک دبستانی اینطور پرورش پیدا می کنه که حجاب یعنی چادر.

اجبار چادر برای دخترانی که مانتو شلوار می پوشن ذهنیت فرد رو خراب می کنه.

اگه مانتوشلوار برای همه حجاب حساب میشد، چادر رو اجبار نمی کردند.

بعد هم وقتی حجاب بشه چادر، و چادر بشه شلختگی، نتیجه میشه حجاب مساوی با شلختگی.

من برای خودم نمیگم. میگم عوارض اجبار چادر در یک زمان این بوده.

نقل قول farshon:

درسته امااصلش پوششه همون مانتوشلواررواینقدربزک دوزک می کنن که بیشتردرجامعه مشخصترمیشه من نظورم مانتویی ست که گشادباشه وموضوعات رومشخص نکنه وباعث چشم چرانی مردان نشود

نقل قولborkhar:

بله به نظرمن هم اصل حجابه حالاچه باچادرچه بی چادرمن خیلیارودیدم مانتویی ان ولی حجابشون ازاونی که چادری خیلیم بهتره.ولیکن من خودم اعتقادبه پوشیدن چادردارم

نقل قولsalma57:

وقتی حجاب در یک زمان اینگونه برای مادر آینده جا بیفته موقع بزرگ شدن فرزندش میگه برای چی مجبورش کنم چادر بپوشه؟؟!!

عادتش میده به مانتو!

مانتو خوبه. ولی بعد از یه مدتی میبینه بغل دستیش که یه کم موهاش رو گذاشته بیرون انگار قیافش یه کم بهتر به نظر میرسه.

تو ذهن خودش میگه من هم یه کم موهام رو بذارم بیرون به کسی برنمی خوره. تازه بهتر هم میشم. خوش تیپ تر میشم.

ایها تو ذهنش نقش می بنده که کمی مو بیرون گذاشتن اشکالی نداره

بعد کم کم دولت عوض میشه.

نگاهها به حجاب عوض میشه

اسم آزادی میاد

کسانی که خودشون رو مثلا در دوران خفقان گرفتار دیده بودند دیگه شرم و حیا رو می گذارند کنار

جامعه عوض میشه.

همسایه رنگ عوض می کنه با شنیدن اسم آزاد.

خب چه اشکالی داره. همه دارن موهاشون رو میذارن بیرون من هم بذارم.

اگه خدا اونها رو بخشیده من هم میبخشه.

بعد هم همه چیز عوض میشه.

نقل قول farshon

اجی اینطورنیست پس فلانی خودشومیندازه توچاه ماه هم بریم؟

نقل قول borkhar

دقیقا همینطوره. در این مورد همینطوره

چطور دخترها تا موقع دانشگاه با حجابن! تو شهر خودشون با حجابن. بعد از دانشگاه میرن یه شهر اون طرف تر، یه محیط دیگه رنگ عوض می کنند؟

نقل قول farshon

اصلامن یه چیزی بگم این بحث آزادی بیش ازحدوبی حجابی کی توجامه ی مارواج زیادی پیداکرد؟اززمانی که بعضیااومدن توی دولتشون شعاردولتشون روقراردادن آزادی......بعدهم بقیه ازاین لفظ.....استفاده کردن وحالاشده این وضعیت حجاب کشور

یعنی اززمان ریاست جمهوری آقای خاتمی ودهکده جهانی

نقل قول borkhar

بله ازهمون موقع شروع شدیعنی بی حجابی اززمان دولت خاتمی رواج زیادی پیداکرد.درزمان آقای احمدی نژادهم که موضوع گشت ارشادپیش اومداوایل خیلی خوب بودولی بعدش بعضیابادیدتمسخرآمیزبه این موضوع نگاه کردندکهآخرشم...........هیچی

نقل قولsayyed13737373

وقتی در اواخر آقای احمدی نژاد گفتند گشت ارشادو باید گذاشت کنار رهبر عزیزمون فرمودند که نباید به کلی کنار گذاشتش و گشت ارشاد رو فراموش کرد

نقل قول khodaeem1

البته حجاب خوبه ولی با گشت ارشاد مخالفم . حجاب زوری فایده ای نداره اتفاقا بدتر هم میشه

نقل قولsayyed13737373

چرا بعضی جاها لازمه.همه که فکرشون درست نمیشه.بعضیا واقعا مریض هستند.

من طرح تنبیه و تشویق رو قبول دارم.

افراد با حجاب جایزه بگیرن.بی حجابو جریمه بشن.

شما فکر کندولت مردان آمریکا دست از خونریزی و استعمار بردارند(غیر ممکنه)

تشکرات از این پست
borkhar farshon salma57 aftabm
دسترسی سریع به انجمن ها