كوفته مرغ
پنج شنبه 15 اسفند 1392 11:36 AM
مواد لازم :
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز درشت | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۴ الی ۵ قاشق |
تخم مرغ | ۱ عدد |
برگه زردآلو | ۱ پیمانه |
گردوی خرد شده و کشمش سرخ شده | نصف پیمانه |
پیاز داغ | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
سینه مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
درظرفی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ اضافه نمایید.