پاسخ به:parseman_110 روی صندلی داغ انجمن!!!
شنبه 17 اسفند 1392 9:28 AM
به نام خداوند بخشنده ی بخشایشگر
و سوالات:
1.خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید. با عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان من حسین مرادی 18 سال دارم و استان فارسی هستم
2.چه طوری شد که در راسخون عضو شدین؟ دنبال یک کیف هارد اکسترنال می گشتم که ناگهان فروشگاه راسخون را باز کردم و قیمت ارزان آن را دیدم و همچنین حسنه آن که اول نمی دونستم حسنه چی هست خلاصه با کمی گشت و گذار فهمیدم که حالا حالا ها باید کار کنم که حسنه جمع کنم وقتی هم حسنه ام کامل شد موجودی کیف تمام شد
3.نظرتون در مورد سایت راسخون؟ به نظر من اگه تمام سایت ها با موضوعات مختلف را با هم تلفیق کنیم نتیجه آن میشه سایت راسخون به همین دلیل همه می تونن چیزی را که دنبالش هستن را این جا پیدا کنن
4.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟ به نظر من که قسمت متنوعی هست و باعث شناخت کاربران از یکدیگر میشه ( فکر کنم جمله ی خیلی تکراری هست چی کار کنم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه )
5. چرا تالار بازی رو برای مدیریت انتخاب کردید؟ اطلاعات من در زمینه ی بازی نسبت به سایر قسمت ها کمی بیشتر است و اولین فعالیت هایم در راسخون نیز در تالار بازی بود به همین دلیل تصمیم گرفتم مدیر این تالار بشم البته خیلی افتخار می کنم که در راسخون مدیر یکی از تالار ها هستم
منتظر حضور آتشین شما عزیزان هستیم...