0

بورس.....

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:بورس.....
چهارشنبه 14 اسفند 1392  6:57 PM

نقل قول appleapple

این جواب شما من رو قانع نمیکنه دوست عزیز...خیلی مونده تا شما حق رو از باطل تشخیص بدید!

اولا که مرجع تقلید من در قید حیاط نیست....گویا شما خیلی درگیر این مسئله هستید که حتما از مرجع تقلید سوال کنم خوب شاید مرجع تقلیدی تا حالا جواب این سوال رو نداده باشه یا اطلاعی در این مورد نداره...

اقای  محترم بورس کارش اینه که پول رو از پول تولید میکنه بدون هیچ زحمتی و اون اقایونی که اونجا رو صندلی نشستن که کی سود بیشتری میده بگیرن نه کاری انجام میشه نه تولیدی انجام میشه عوض اینکه این پول رو ببرن صرف تولید بکنن یه کارخونه ای بسازن من جوون برم سر کار بیکار نمونم  میبرن رو بورس سرمایه گزاری میکنن....

هر روز تو تلویزیون اسلامی از شاخص بورس نفت کی گرونتره و هزار جور حرف مفت...به جای اینه بیان اینها رو اعلام بکنن بگن چقدر مردم ایمانشون قوی شده چقدر بی حجابی کم شده و قس علی هذا.....

من محکم سر حرفم هست

بردار دینی جواب سلام واجب است، یاد نگرفته اید؟

تا زمانی که شما برداشتتون اینه و اطلاعاتتون در همین حده بنده کاری نمی تونم انجام بدم. بورس قمار بانک ربا بیمه فلان...!!

بردار گرامی پس بفرمایید یه دفعه کافریم هممون!! غذایی که نوش جان می فرمایید از شرکتیه که سهامش توی بورسه و وام راه اندازی و توسعه شرکتش از بانک. پس شما هم ربا خوار و قمار بازید چه بخواهید چه نخواهید. لباسی که می پوشید، مسکنی که استفاده می کنید همه و همه به نوعی با این ابزار آلات قمار و ربا درگیرند، برای خوراک، پوشاک و مسکن چه چاره ایی می اندیشید که نه قمار باشد نه ربا.

نه تنها بنده بلکه خیلی ها از مراجعشون پرسیدند و نتیجه گرفتن. اگر مرجع تقلید شما مرحوم شده که قرا  نیست تا آخر عمرتون بدون مرجع بمونید اینو که من نباید بگم و باید بدونید. البته با این تفکراتتون ظاهرا مراجع را از لحاظ ملاک های لازم ، شایسته ندونستید که هنوز انتخاب نکردید. بنده در حد سواد و آگاهیم و تواناییم هم از مراجع پرسیدم و هم خودم تحقیق کردم و قویا روی حرفم هستم مگر اینکه با ادله محکم برایم اثبات شود. 

لطفا با دلیل قانع کننده و دلیل و منطق و مشورت با اهل فن برگردید و دلایل منطقی (حداقل نظر چند مرجع تقلید) بیاورید تا مجاب شوم.

راه های ارتباط مجازی با مراجع وجود دارد و زحمت زیادی لازم نیست پس کمی وقتتون را صرف کنید تا بجواب برسید.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها