0

آشنایی با روش تهیه‌ی خوراک گوشت قلقلی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی خوراک گوشت قلقلی
یک شنبه 11 اسفند 1392  11:24 PM

 


این خوراک هم زود آماده می‌شود و هم خیلی خوشمزه است؛ با ما همراه باشید...

گوشت قلقلی

مواد لازم:

گوشت بره چرخ شده                             500 گرم

پیازچه یا تره فرنگی کاملاً خرد شده         یک چهارم پیمانه

پودر دارچین                                           نصف قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز                                        1 قاشق چای‌خوری

پودر چهار ادویه                                      1 قاشق چای‌خوری

نمک                                                     1 قاشق چای‌خوری

آرد                                                        3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                               1 عدد

روغن گیاهی                                         به مقدار لازم

 

روش تهیه:

1 – تره فرنگی را داخل گوشت بریزید. چاشنی‌ها و نمک و آرد را نیز اضافه کنید و به هم بزنید.

تخم مرغ را بزنید و آن را به گوشت اضافه کنید. همه مواد را کاملاً با دست ورز دهید. سپس روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

2 – یک قاشق چای‌خوری از محتویات ظرف را بردارید و آن را داخل دستتان ورز دهید و به شکل کره دربیاورید.

دستتان را بعد و قبل از دست کردن توپ‌ها داخل یک ظرف آب سرد فرو ببرید. این کار کمک می‌کند تا مواد به دستانتان نچسبد.

 

3 – روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و گوشت‌های کروی را داخل روغن سرخ نمایید تا تمام اطراف آن‌ها طلایی رنگ شوند.

غذا آماده سرو است.

نوش جان بفرمایید!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها