آشنایی با روش تهیهی خوراک گوشت قلقلی
یک شنبه 11 اسفند 1392 11:24 PM
گوشت بره چرخ شده 500 گرم
پیازچه یا تره فرنگی کاملاً خرد شده یک چهارم پیمانه
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر چهار ادویه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن گیاهی به مقدار لازم
1 – تره فرنگی را داخل گوشت بریزید. چاشنیها و نمک و آرد را نیز اضافه کنید و به هم بزنید.
تخم مرغ را بزنید و آن را به گوشت اضافه کنید. همه مواد را کاملاً با دست ورز دهید. سپس روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2 – یک قاشق چایخوری از محتویات ظرف را بردارید و آن را داخل دستتان ورز دهید و به شکل کره دربیاورید.
دستتان را بعد و قبل از دست کردن توپها داخل یک ظرف آب سرد فرو ببرید. این کار کمک میکند تا مواد به دستانتان نچسبد.
3 – روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و گوشتهای کروی را داخل روغن سرخ نمایید تا تمام اطراف آنها طلایی رنگ شوند.
غذا آماده سرو است.
نوش جان بفرمایید!
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست