آشنایی با روش تهیهی پیراشکی گوشت
یک شنبه 11 اسفند 1392 11:19 PM
کره ذوب شده 100 گرم
آرد 500 گرم
نمک یک قاشق غذاخوری
آب نیمه گرم 100 میلی لیتر
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری
گوشت چرخ شده 500 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
فلفل دلمهای خرد شده یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
* آب را با خمیر مایه و کمی شکر درون یک ظرف میریزیم و در جای نسبتاً گرم قرار میدهیم تا فعال شود، سپس آرد و نمک را کمکم اضافه کرده و در آخر کره آب شده را میافزاییم اگر خمیر کمی چسبنده بود مقداری آرد اضافه میکنیم.
* خمیر را به صورت توپ در آورده و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم تا حجمش دو برابر شود.
* در این فاصله پیاز را تفت داده سپس فلفل دلمهای و گوشت را اضافه میکنیم و میگذاریم آب گوشت گرفته شود. نمک و فلفل زده از روی حرارت برمیداریم (مواد میانی باید کاملاً سرد شود).
* خمیر را با وردنه باز میکنیم و با کاتر گرد میبریم سپس از مواد میانی درون آن میریزیم و مانند پیراشکی میبندیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست