آشنایی با روش تهیه زیتون پرورده
شنبه 10 اسفند 1392 10:58 AM
روغن زیتون نصف فنجان
رب انار یک فنجان
سیر دو حبه
پسته آسیاب شده یک فنجان
گردو آسیاب شده یک فنجان
بادام آسیاب شده یک فنجان
زیتون بدون هسته نیم کیلو
نعناع و ترخون نصف فنجان
سرکه یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه زیتونپرورده:
یک فنجان گردو، بادام و پسته آسیاب شده، نصف فنجان روغن زیتون، یک فنجان رب انار، نصف فنجان نعناع و ترخون خردشده، یک قاشق غذاخوری سرکه و دو حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط میکنیم.
زیتون شور بدون هسته را حلقهحلقه میکنیم و با مواد اخیر مخلوط میکنیم تا آماده مصرف شود. زیتونپرورده را میتوان تا یک هفته در ظرف شیشهای دربسته در یخچال نگه داشت (بدون آنکه طعم آن عوض شود).
مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از زیتونپرورده حدود 40 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری از زیتونپرورده حدود 135 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در کل زیتونپرورده حدوداً 3000 کیلوکالری میباشد.