0

مبحث چهلم طرح صالحین: روز پرستار

maryamr
maryamr
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 321

پاسخ به:مبحث چهلم طرح صالحین: روز پرستار
سه شنبه 13 اسفند 1392  4:33 PM

1-  پرستار واقعی کیست؟

از آسمان پرسیدم پرستار کیست؟
گفت: وسیع تر از من است

از کوه پرسیدم پرستار کیست؟

گفت: مقاوم تر از من است

از آینه پرسیدم پرستار کیست؟
گفت: پاک تر از من است

از آب پرسیدم پرستار کیست؟

گفت: زلال تر از من است

از مادر پرسیدم پرستار کیست؟

گفت: مهربانتر از من است

از پیامبر پرسیدم پرستار کیست؟

گفت: از تمام یارانم به من نزدیک تراست

ازخودش پرسیدم پرستار کیست؟

گفت:خادم خدا

2- شرح  وظايف مدير خدمات پرستاري (مترون)

1-برنامه ريزي در زمينه هاي ارتقاء كيفي و بهبود مستمر فعاليت هاي ارائه خدمات مددجويان.

2- گردآوري اطلاعات از:

-  مركز شامل : نمودار سازماني مصوب , هدف , نوع فعاليت , گزارشات ماهيانه و ساليانه , گزارش حسابرسي
 پرستاري , پروندهاي كاركنان , مصاحبه با كاركنان.

- مددجويان: برحسب نوع بستري , نياز مراقبتي , خدمات ارائه شده .

- منابع شامل نيروي انساني ( پرستاران , بهياران , كمك بهياران , تكنسين ها و كاردان هاي اطاق عمل و هوشبري و ساير كادر وابسته) ساختار فيزيكي , امكانات و تجهيزات.

3-شركت فعال در نهادهاي سياستگزاري و ديگر كميته هاي درون سازماني.

4-تعيين اهداف (كوتاه مدت , ميان مدت , دراز مدت ) مبتني بر نيازها جهت تامين حفظ و ارتقاء سطح سلامت
و رفاه اجتماعي مددجو ,بيمار با توجه به
 خط مشي هاي مركز متبوع و پيشنهاد به مقامات ذيربط.

5- تعيين خط مشي و اتخاذ روش هاي مناسب و تعيين جدول زمان بندي براي رسيدن به اهداف مورد نظر.

6-  برنامه ريزي جهت تشكيل و شركت در كميته هاي خاص با شرح وظايف مدون ( آموزشي , پژوهشي , كنترل و نظارت
كنترل عفونت و .......)

7- ارائه راهكار بهينه به مسئول و ايجاد شرايط مناسب جهت استفاده بهينه از منابع موجود به منظور دستيابي به اهداف مورد نظر .

8-     تدوين و اجراي برنامه هاي آموزش به بيمار و خانواده در سطوح مختلف پيشگيري.

9-     ايجاد هماهنگي و مشاركت فعال در برنامه ريزي هاي بهداشتي , درماني و توانبخشي مركز.

10- جلب مشاركت تيم بهداشتي مركز براي دستيابي به اهداف.    

11- ايجاد هماهنگي در برنامه هاي آموزشي باليني دانشجويان گروه هاي پرستاري .

12- مشاركت در تنظيم بودجه جهت فعاليت هاي مركز.

13- تعيين و پيشنهاد بودجه مورد نياز و اولويت بندي آن ها جهت اجراي برنامه هاي پرستاري.

14-  مشاركت در طرح هاي پژوهشي.

15- برنامه ريزي و پيشنهاد جهت پيشگيري از عفونت ( كنترل عفونت ) .

16-  انجام برنامه ريزي و همكاري با ساير واحدهاي ذيربط در جهت ارتقاء دانش و مهارت حرفه اي كاركنان پرستاري .

17- ارائه راهكارهاي اساسي در برنامه ريزي جهت تامين رفاه كاركنان تحت نظارت با همكاري ساير واحدهاي ذيربط .

18- تعيين برآورد سطوح مختلف نيروي انساني مورد نياز بخش هاي پرستاري بر اساس استاندارد هاي علمي .

19- تعيين حدود و انتظارات و عوامل عملكرد در رده هاي مختلف شغلي با توجه به امكانات و شرح وظايف مصوب .

20- بكارگيري نيروي انساني بر اساس توانايي افراد در شيفت هاي مختلف كاري.

21- پيشنهاد و مصاحبه با داوطلبان و ا نتخاب افراد صلاحيت دار و معرفي آنها به كارگزيني جهت بكار گيري .

22- پيشنهاد انتصاب و انتقال كاركنان تحت نظارت به رياست مركز جهت واحدهاي ذيربط .

23- تصميم گيري در مورد مرخصي ها , ماموريت ها ...... كاركنان گروه پرستاري.

24- رهبري و هدايت واحدهاي ذيربط در جهت تحقق اهداف سازماني .

25- ارائه الگوي مناسب پرستاري با برقراري ارتباط موثر, عملكرد مطلوب , حسن رفتار شغلي و ...........

26-  اتخاذ تدابير لازم و ارائه راهكارهاي اساسي در جهت ايجاد تقويت انگيزش در كاركنان (تشويق و تنبيه ) گروه پرستاري.

27- اداره جلسات داخل و خارج مرتبط با وظايف واحد ها .

28- تشكيل و اداره جلسات اختصاصي و ويژه در جهت حل مشكلات واحدهاي ذيربط با بهرمندي از فن آوري ها
علمي حل مساله .

29-  تامين نيازهاي آموزشي كاركنان شامل : آشنا سازي پرسنل جديدالورود با مقررات خطمش ها

تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها