پاسخ به:مبحث چهلم طرح صالحین: روز پرستار
شنبه 10 اسفند 1392 12:24 PM
زنان در ارتباط برقرار کردن با انسان های دیگر از مردان موفقترند. در تمرکز بر پیدا کردن راهحلی که به درد جمع بخورد، صحبت کردن درباره مشکلات و مسایل و به کار بستن ابزارهای غیرکلامی مثل لحن صدا، احساسات و همدردی، به مراتب موفقتر از مردان هستند. مردان در محاسبه های ذهنی و ریاضی از زنان موفقترند. این موضوع به این خاطر است که نیمکره چپ مغز مردان فعال تر است و همین بخش از مغز است که حل مسایل ریاضی را برعهده دارد.
مردان مبارزهطلب و زنان محافظهکار هستند. یکی از مهمترین دلایل این موضوع وجود هورمون تستوسترون در بدن مردان و استروژن در بدن زنان است. زنان، پرستاران بهتری هستند. بخش پردازشگر عواطف انسانی مغز در زنان بزرگتر از مردان است. به همین دلیل زنان با احساسات خود بیشتر در ارتباط هستند و راحتتر میتوانند آن را بیان کنند. مردان در فعالیتهای فیزیکی موفقترند.
بررسی کلی مطالب گفته شده، می تواند این نتیجه را به دنبال داشته باشد که مردان در برخی از کارها، از جمله رانندگی می توانند موفق تر باشند. چون روحیه مبارزه طلب دارند و از قدرت جسمی بیشتری برخوردار هستند و این مسایل به آنها اجازه می دهد تا بهتر بتوانند رانندگی کنند.
البته بدون شک همیشه استثناهایی نیز وجود دارد. یعنی زنانی هم در ایران یا دیگر کشورهای جهان هستند که بتوانند حتی در زمینه هدایت ماشین های سنگین موفق باشند، اما وقتی صحبت از یک قاعده کلی می شود، یعنی بیشتر آدمها این گونه اند.
اکنون در جامعه هم پرستار زن داریم و هم پرستار مرد، اما از نظر جسمی و مسایلی که به مغز و بدن انسان ها مربوط می شود، زنان پرستاران بهتری هستند. همچنین زنان می توانند مربیان مهد کودک بهتری باشند. حتی تصور اینکه یک مرد مربی مهد کودک باشد، در ذهن کمتر کسی می گنجد.