كريمي: تيم ملي به من نياز ندارد
جمعه 19 آذر 1389 9:26 AM
كريمي: تيم ملي به من نياز ندارد
هافبک استيلآذين گفت: با جواناني که هم اکنون حضور دارند تيم ملي به من نياز ندارد.
|
|
|
علي کريمي پس از پيروزي 2 بر يک استيلآذين برابر فولاد اظهار داشت: در اين بازي فقط به دنبال 3 امتياز بوديم و خوشحالم که توانستيم به اين هدف دست يابيم. در هفتههاي گذشته شرايط تيم تغيير کرده بود و به اين پيروزي نياز داشتيم.
وي ادامه داد: فولاد تيم بسيار خوبي است و روز دوشنبه نيز در چارچوب رقابتهاي جام حذفي کار دشواري برابر اين تيم خواهيم داشت، اما اميدوارم بتوانيم در اين مسابقه نيز پيروز شويم.
کريمي درباره شرايط تيم ملي خاطرنشان کرد: به هر حال قطبي سرمربي تيم ملي است و بايد تمام حمايتها از او انجام شود. خوشبختانه تيم خوبي داريم و تمام ستارههاي ليگ به اين تيم دعوت شدهاند و اميدوارم بتوانيم با دعاي خير مردم و تلاش مضاعف بازيکنان در جام ملتها موفق باشيم.
کريمي افزود: با برنامهريزي و ارنج مناسب ميتوانيم نتيجه خوبي به دست آوريم و حرفهايي براي گفتن داشته باشيم. البته 4 ماه است دور از تيم ملي هستم و نميتوانم اطلاعات دقيقي از وضعيت اين تيم بدهم.
وي درباره قرار گرفتن اسمش در جمع 50 بازيکن تيم ملي گفت: من اگر بتوانم، به همين استيلآذين کمک ميکنم. هر چند که احترام خاصي به تيم ملي قائل هستم و اين موضوع را بارها نشان دادهام.
کريمي خاطرنشان کرد: براي حضور در تيم ملي هيچ صحبتي با من صورت نگرفته است، اما در حال حاضر با اين جوانان نيازي به من در تيم ملي نيست. من اگر جاي سرمربي بودم در اين برهه زماني به جوانان بها ميدادم و از انگيزه آنها براي حضور در تيم ملي استفاده ميکردم.
وي يادآور شد: در هر حال اگر در شرايط ايدهآل بودم و ميتوانستم به تيم ملي کمک کنم با کمال ميل به اين تيم خواهم رفت. در اين شرايط که استيلآذين در انتهاي جدول است خود شما به دعوت شدن بازيکني از اين تيم ايراد ميگيرد و حاشيه به وجود ميآوريد. باز هم ميگويم اگر سرمربي صلاح بداند و در خدمت تيم ملي هستم، هرچند که دوست ندارم براي تيم بار محسوب شوم و قصد کمک به تيم ملي را دارم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...