0

کارگاه مجازی گوگل ووبلاگ شما

 
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 483
محل سکونت : اصفهان

گوگل و وبلاگ شما(درس پنجم)
سه شنبه 13 اسفند 1392  9:10 PM

http://www.funfar.ir/wp-content/uploads/2013/05/where-do-google-doodles-come-from--ff2932470c.jpg

بعد از توضیح اهمیت وجود کلمات کلیدی در قسمت عنوان یک صفحه در جهت بدست آوردن رتبه ای برتر در نتایج جستجو به قسمت دیگری که یکی از بیشترین اهمیت ها را دارد می پردازیم یعنی خود متن مطلب یک صفحه (گرچه مکانی که در درس آینده به آن خواهم پرداخت نیز اهمیتی تقریبا به همین اندازه دارد).
معمولا مطالبی که از وبلاگها یا وبسایت های دیگر کپی برداری شده اند برای گوگل قابل تشخیص هستند و اغلب به آنها رتبه ای داده نمی شود هر چند که ممکن است در موارد نادری مطالب کپی شده بتوانند رتبه های بهتری کسب نمایند اما ما در اینجا فرض را بر این می گیریم که شما قصد کپی برداری ندارید و در واقع مطالب متعلق به خود شما هستند.
همیشه هنگامی که مطالب خود را برای انتشار بر روی وبلاگتان می نویسید به یاد داشته باشید که این متن یکی از همان جاهایی است که گوگل آن را برای یافتن کلمات کلیدی آنالیز خواهد کرد. اغلب می بینم که برخی وبلاگ نویسان و حتی گاهی برخی سایت ها و خصوصا سایتهای فروشگاهی در آخر مطلب خود کلماتی را با عنوان کلمات کلیدی و ... ذکر می کنند، یعنی کلمات را فهرست وار و بدون هیچ منطقی فقط در جهت بهبود رتبه ی خود در موتورهای جستجو می آورند که البته این ترفند تا حدودی مؤثر است اما به هیچ وجه کاری حرفه ای نیست. کار حرفه ای این است که این کلمات در خود متنی که کاربر آن را مطالعه می نماید وجود داشته باشد که این بستگی به ظرافت و تونایی نویسنده در جاگذاری کلمات در جمله ها دارد مثلا به دو جمله ی زیر دقت کنید:

  • در این جا شما یاد می گیرید که وبلاگ خود را برای گوگل بهینه کنید
  • این درس نحوه ی بهینه سازی و ارتقاء رتبه ی وبلاگ در موتور جستجوی گوگل را آموزش می دهد

منظور من از هر دو جمله ی بالا یک چیز است پس بهتر است من از عبارتی استفاده کنم که کلمات کلیدی بیشتری را در رابطه با آن مطلب داراست و یقیناً جمله دوم را انتخاب خواهم کرد.
گاهی با اضافه کردن یک حرف اضافه مانند (و = and ) یا (یا = or) و ... می توان کلمات کلیدی بیشتری را (بدون آنکه هدف شما برای قرار دادن کلمات کلیدی بیشتر نمایان باشد) وارد متن نمود یا هنگامی که کلمه ای می آورید معادل (یا مترادف) آنرا در داخل پرانتز هم بیاورید و بسیاری نکته های دیگر که پی بردن شما به آنها چیزیست که باعث تفاوت شما میان یک وبلاگنویس حرفه ای و غیر حرفه ای خواهد شد.
فراموش نکنید که هر کاری اندازه ای دارد و نباید تلاش برای افزودن کلمات کلیدی باعث طولانی شدن مطالب شما گردد.

در درس بعدی تگهایی که در بخش قالب هستند (متاتگ keywords و متاتگ description ) را شرح خواهم داد.

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

 

تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها