سوپ قارچ، اسفناج و برنج
شنبه 3 اسفند 1392 7:42 AM
قارچ خرد شده-۲۰۰ گرم
پياز خرد شده-نصف پيمانه
سير رنده شده-۲قاشق مرباخوري
سس سويا-۲قاشق مرباخوري
جعفري خرد شده-يک قاشق مرباخوري
آب مرغ- ۲ پيمانه
اسفناج- نيم کيلوگرم
برنج- نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي-يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل- به اندازه کافي
روغن زيتون- يک قاشق مرباخوري
کمي روغن را در ماهيتابه گرم کنيد. قارچ خرد شده و پياز را به مدت ۵دقيقه تفت دهيد. سير را اضافه کنيد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد.
آب مرغ و برنج را اضافه کنيد تا به جوش بيايد، سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد به آرامي بپزد تا برنج نرم شود.
اسفناج خرد شده و رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و بگذاريد سوپ ۲تا۳ دقيقه بيشتر بپزد.
اسفناج، سس سويا، فلفل و در صورت نياز نمک نيز اضافه کنيد.
قبل از سرو کردن، جعفري را به سوپ اضافه کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست