نان شکم پر
پنج شنبه 1 اسفند 1392 10:38 PM
آرديک و نيم پيمانه
پياز متوسط خرد شده ۲عدد
سيب زميني آب پز و له شده ۲عدد
فلفل سبز ريز خرد شده۲عدد
روغن۲ قاشق غذاخوري
آب يک پيمانه
نمک به ميزان کافي
تخم مرغ۳عدد
خرده نان۴قاشق مرباخوري
روغن مايع۳قاشق غذاخوري
تخم مرغ ها و نمک را با هم ترکيب کنيد و خوب هم بزنيد.
پياز، فلفل سبز و خرده نان را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
آرد و نمک و روغن را با هم مخلوط کنيد و با اضافه کردن آب، خمير را ورز دهيد.
بايد خمير کمي نرم به دست بيايد. خمير را به حدود ۴ قسمت تقسيم کنيد.
هر يک از خميرها را به اندازه متوسط با وردنه باز کنيد.
مقداري از مواد تخم مرغ را وسط خمير بريزيد و با پشت قاشق روي سطح خمير پهن کنيد. مقداري از مواد سيب زميني نيز وسط نان بريزيد، کناره هاي نان را روي هم قرار دهيد به طوري که مواد داخل کاملاً پوشيده شود. کمي دست ها را با آب خيس کنيد و روي نان را کمي فشار دهيد تا باز نشود.
کمي روغن در ماهيتابه داغ کنيد و هر دو طرف نان را کمي سرخ کنيد تا طلايي و ترد شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست