آشنایی با روش تهیهی اسنک عدس و گل کلم
چهارشنبه 30 بهمن 1392 10:26 PM
کره یا روغن 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد، خلالی ریز شده
عصاره فشرده شده سیر 1 عدد
قارچ نصف پیمانه، خرد شده
عدس پخته شده یک و نیم پیمانه
گوجه بزرگ 2 عدد، خرد شده
گل کلم 1 پیمانه، گل شده کوچک
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
آب 1 لیوان
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
ماست به مقدار لازم
چیپس بزرگ به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز برای تزیین
مرحله 1 - کره یا روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید، سپس پیاز را افزوده و تفت داده تا طلایی شود. قارچ، گوجه و گل کلم را ریز کنید.
مرحله 2 - زردچوبه، قارچ و رب گوجه را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.
مرحله 3 - عدس و گوجه را نیز بیفزایید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.
مرحله 4 - گل کلم را نیز افزوده و اجازه دهید مواد با هم پخته و مزه دار شوند تا وقتی آب مخلوط کشیده شود، سپس نمک و فلفل مایه را تست کنید.
مرحله 5 - یک قاشق از مواد را روی چیپس ریخته و سپس یک چیپس دیگر گذاشته و دوباره یک قاشق از مواد را بریزید و در نهایت یک چیپس دیگر بگذارید و روی آن را کمی ماست ریخته با گشنیز تزیین کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست