توصیههای سرآشپز برای طبخ پاستا
چهارشنبه 30 بهمن 1392 10:24 PM
احتمالاً دیدهاید که ماکارونی یا دیگر پاستاهای بعضیها خیلی خوشمزه میشود. این خوش طعمی بی دلیل نیست و ترفندهایی دارد.
در این مطلب ترفندهای سادهای ارائه میدهیم که به خوش طعم شدن پاستاهای شما کمک میکند.
هر پاستایی بنا به شکل و اندازهی خود سُس متفاوتی میخواهد. برای انواع لولهای شکل پاستاها باید سسهای غلیظتری آماده کنید.
برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتیها و ماکارونیهای معمولی سُسهای رقیقتر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسبتر است.
زمانی که آب جوش میآید و پاستاها را داخل آن میریزید حواستان باشد که شعلهی گاز بالا باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث میشود که پاستاها یکدست پخته شوند.
پاستاها را تا زمانی در آب بجوشانید که به اصطلاح به دندان بیایند. پاستاها نباید زیاد جوشانده و نرم شوند. یادتان باشد که پاستاها تا کمی بعد از آب کش شدن نیز به روند پختن ادامه میدهند. برای همین اگر زیاد بجوشانیدشان خیلی نرم و به اصطلاح شفته میشوند.
بعضیها عادت دارند که بعد از آب کش کردن پاستاها، آنها را زیر آب میگیرند و حسابی شستشو میدهند. این کار اشتباه است. بعد از این که پاستاها نرم و آب کش شد بلافاصله آنها را در ظرف حاوی سس بریزید. هیچ وقت پاستاهای پخته را آب نکشید زیرا نشاستهی آنها از بین میرود و به خوبی با سس مخلوط نمیشوند.
کمی پنیر پارمسان روی پاستاهایتان رنده کنید. این کار باعث خوشمزه تر شدن آنها میشود. در ایتالیا معمولاً کمی روغن زیتون نیز برای خوش طعم شدن به پاستاها اضافه میکنند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست