نان هویج دیابتی
یک شنبه 27 بهمن 1392 4:50 PM
مواد لازم:
گندم جوانه زده ۳ فنجان
تخم کتان، آسیاب شده ۱ فنجان
کدوی کوچک ۳ عدد
هویچ ۳ عدد
موسیر ۱ عدد
کاهو به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج ها را در دستگاه غذا ساز (مخلوط کن) بریزید و تا وقتی کاملا ریز شوند، مخلوط کنید و کنار بگذارید.
گندم جوانه زاده را در دستگاه غذ اساز بریزید و تا وقتی که کاملا له و خرد شوند مخلوط کنید.
تخم کتان و کدوی خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که کدوها بهم بپیوندند یعنی حالت خمیری حاصل شود، مخلوط کنید.
هویج ها و موسیر ریز شده را اضافه کنید و تا زمانی که کل مخلوط مانند یک خمیر گردد و همه چیز در آن کاملا ریز گردد، مخلوط کنید.
مخلوط را روی ورق تلفکس برای دستگاه خشک کننده میوه و سبزی (آبزدا) پهن کنید. مخلوط باید حداقل ۶ سانتی متر ضخامت داشته باشد، اگر دوست دارید می توانید کمی آن را ضخیم تر کنید. در دستگاه خشک کننده برای حداقل ۶ ساعت قرار دهید. وقتی روی آن کاملا خشک شد، نان را در آورید و چند تکه کنید. تکه ها را بر گردانید و روی ورق قرار دهید و تا زمانی که تقریبا خشک گردد، دوباره در دستگاه خشک کننده قرار دهید. سعی کنید کمی رطوبت در آن باقی بماند و روی آن خیلی سخت و سفت نگردد. برای دو هفته در یخچال باقی می ماند