روش تهیهی رولت گوشت و سبزیجات
شنبه 26 بهمن 1392 4:01 PM
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز یک عدد
قارچ 100 گرم
فلفل دلمهای یک پیمانه
پنیر پارمسان سه قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آبلیمو یک قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
جعفری یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
* ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود.
* گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
* به قارچ ورقهای شده آبلیمو میزنیم تا سیاه نشود و به همراه فلفل دلمهای نگینی به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.
* نمک، فلفل، زردچوبه و رب را افزوده و مخلوط میکنیم.
* سپس از روی حرارت برداشته و پنیر پارمسان را اضافه میکنیم و در آخر جعفری ساطوری شده را میریزیم.
* تخممرغ را با چنگال زده و درون تابه را کمی روغن ریخته و تخممرغ را در تابه میریزیم وقتی خودش را گرفت مواد را وسط تخممرغ ریخته و دو طرف آن را روی مواد بر میگردانیم.
* سپس در ظرف کشیده و با سبزیهای مختلف آن را تزئین میکنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست