آشنایی با روش تهیهی جوجه کباب تابهای
شنبه 26 بهمن 1392 3:57 PM
مرغ 1 عدد، ریز خرد شده
نمک، فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
پیاز 1 عدد، ریز سرخ شده
کره 20 گرم
فلفل دلمه 1 عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه)
مرحله 1 - مرغ را پوست گرفته و خرد کنید (گوشت مرغ همراه با استخوان خرد میشود)، سپس شسته و آبکش نمایید.
مرحله 2 - تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
مرحله 3 - پس از اینکه گوشتها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجهها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.
مرحله 4 - در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند دور هم زدن جوجهها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست