0

آشنایی با روش تهیه‌ی پاته‌ی گوشت و سیب زمینی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی پاته‌ی گوشت و سیب زمینی
شنبه 26 بهمن 1392  3:55 PM

 


این غذا، یک انتخاب خوب برای آن‌هایی است که دوست دارند غذاهای متنوعی را امتحان کنند، با ما همراه باشید...

پاته‌ی گوشت

مواد لازم

مواد لازم خمیر پاته:

آرد                                                     2 پیمانه (300 گرم)

نمک                                                  یک دوم قاشق چای‌خوری

کره                                                   70 گرم

روغن مایع                                          2 قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم مرغ                                     1 عدد

آب سرد                                              یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر)

زرده تخم مرغ (برای تزیین)                  1 عدد

 

مواد لازم میانی:

گوشت مغز ران گوساله                     400 گرم

پیاز سرخ شده                                   یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه                             به میزان لازم

سیب زمینی                                      2 عدد

جعفری خرد شده                               یک دوم پیمانه

تخم مرغ پخته                                     2 عدد

 

انرژی کل: 3800 کیلوکالری

 

روش تهیه

* آرد را به همراه نمک و کره نرم شده مخلوط نمایید و با نوک انگشتان ورز دهید تا کره جذب آرد شود.

* روغن مایع را به همراه زرده تخم مرغ بیفزایید و مواد را با نوک انگشت ورز دهید.

* آب سرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید.

* خمیر را درون کیسه فریزر قرار دهید و به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت دهید.

* سپس خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.

* قالب مستطیلی دیواره بلندی را انتخاب کنید و روی خمیر قرار دهید.

* حالا دور خمیر را به اندازه قالب علامت گذاری کنید. سپس طول و عرض قالب را نیز به همین شکل به ترتیب روی خمیر قرار دهید تا خمیر شکل قالب را بگیرد. حالا خمیر را برش بزنید و کامل درون قالب پهن کنید و از مواد گوشتی آماده درون قالب بریزید.

* از خمیر باقیمانده به عنوان درِ قالب روی آن قرار دهید و کامل با دست اطراف خمیر رویه را به خمیر زیرین بچسبانید. روی خمیر چند سوراخ ایجاد کنید و یک عدد زرده تخم مرغ روی خمیر بمالید.

* حالا قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر (با دمای 200 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود.

 

روش تهیه مواد میانی

* گوشت را به شکل مکعب‌های ٢x٢ سانتیمتری برش بزنید و با پیاز مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا سرخ شود.

* سپس ادویه و یک لیوان آب گوشت بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا گوشت پخته شود.

* سیب زمینی‌ها را به اندازه گوشت‌ها خرد و با مقداری روغن سرخ کنید.

* سپس جعفری خرد شده را تخم مرغ پخته و رنده شده را نیز بیفزایید. به این ترتیب، مواد میانی آماده مصرف است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها