آشنایی با روش تهیهی پیکلت مرغ
یک شنبه 20 بهمن 1392 11:07 PM
مرغ چرخکرده 400 گرم
پیاز درشت 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک دوم عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
جعفری 50 گرم
روغن مایع به میزان لازم
* مرغ را با پیاز چرخکرده، نمک و فلفل ورز دهید.
* سپس گلولههایی به اندازه نارنگی از آن بردارید و به آرد سوخاری آغشته کنید.
* حالا آن را قالب بزنید، به طوری که وسط آن خالی شود.
* وسط پیکلت ها را با فلفل دلمه ای خرد شده، پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده پر کنید و آن را در فر بپزید و یا در روغن سرخ نمایید.
انرژی کل: 1800 کیلو کالری
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست