روش تهیهی کوکوی کاهو و تره
یک شنبه 20 بهمن 1392 11:06 PM
کاهو 250 گرم
تره یا پیازچه 150 گرم
تخم مرغ چهار عدد
گردوی خرد شده دو قاشق سوپخوری
آرد سیب زمینی دو قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
* کاهو و تره را پس از شستشو، ساطوری میکنیم.
* تخممرغها را درون یک ظرف شکسته و با چنگال هم میزنیم.
* سپس نمک و فلفل را به همراه سبزیهای خرد شده به تخممرغ افزوده و با اضافه نمودن گردوهای خرد شده و آرد، مواد کوکو را خوب با هم مخلوط میکنیم.
* تابه حاوی روغن را روی حرارت قرار داده و پس از آن که کاملاً داغ شد مواد را داخل آن ریخته و با در بسته میگذاریم تا یک طرف کوکو سرخ شود.
* سپس طرف دوم کوکو را نیز به همین ترتیب سرخ میکنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست