0

مبحث سی و هفتم طرح صالحین:امام حسن عسکری(ع)

mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

مبحث سی و هفتم طرح صالحین:امام حسن عسکری(ع)
جمعه 18 بهمن 1392  6:01 PM

ضمن عرض سلام و ادب احترام و تبریک پیشاپیش ولادت امام حسن عسکری (ع) به کاربران و همراهان طرح صالحین و راسخونی های عزیز

ولادت این بزرگوار را بهانه ای دیدیم جهت باز گویی و نشر معجزات و کرامات حضرت،بدین منظور هر گونه مطلبی که در رابطه با معجزات و کرامات امام معصوم و بزرگوارمون امام حسن عسکری (ع) وجود دارد را در این مبحث ذکر نمایید و جدای از این  میتوانید دل نوشته و یا اشعار را در رابطه با این موضوع در این مبحث بیان نمایید...

خداى تعالى پيامبران و اوصياى ايشان (ع) را با معجزاتى كه ديگر افراد بشر از آوردن نظير آنها عاجزند، يارى كرده است تا گواه راستين بر درستى خير و هدايتى باشد كه از طرف خدا براى مردم آورده‏اند، كه اگر اين يارى خدا نبود، آنان در انجام رسالت خود سست مى‏شدند و كسى گفته‏ هاى آنان را تصديق نمیكرد. از جمله امدادهاى الهى آن است كه آنچه در باطن مردم میگذشت و در اعماق دلهاشان پنهان داشتند و آنچه را كه در آينده اتفاق مى‏افتاد از همه آنها آگاه می‏فرمود، خداى تعالى اين عنايت را به ائمة هدى (ع) از جمله به امام بزرگوارخسن عسکری (ع) فرموده بود كه ما به برخى اشاره میكنيم:
1- حسن نصيبى نقل كرده، مى‏گويد: در دلم گذشت كه آيا عرق جنب پاك است، يا نه؟ به در منزل امام ابو محمد، حسن عسكرى (ع) آمدم تا از آن حضرت بپرسم، شبانگاه به منزل او رسيدم و در آن جا اقامت كردم چون سفيده صبح دميد امام (ع) از منزل بيرون شد، ديد من خوابيده ‏ام، مرا بيدار كرد و فرمود:
«اگر عرق جنب از حلال باشد، آرى پاك است و اگر از حرام باشد، نه.»1
2- اسماعيل بن محمد عباسى روايت كرده، مى‏گويد: از حاجتى كه داشتم خدمت ابو محمد (ع) شكايت كردم و قسم ياد كردم كه نه يك درهم و نه بيشتر، هيچ مبلغى نزد من نيست، امام رو به من كرد و فرمود:
«آيا به دروغ سوگند مى‏خورى، در حالى كه دويست دينار در زير زمين پنهان كرده‏اى؟ البته اين حرف را بدان جهت نمى‏گويم كه چيزى ندهم! (آن وقت رو به غلامش كرد و فرمود:) آنچه همراهت هست به اين مرد بده».
غلام، صد دينار به من داد، سپس رو به من كرد و فرمود:
«تو آن پولهايى را كه دفن كرده‏اى با وجود نياز شديدى كه دارى از دست خواهى داد.»
اسماعيل مى‏گويد: بعدها احتياج پيدا كردم هر چه جستم نيافتم پيگيرى كردم ديدم پسرم جاى آنها را يافته و آنها را دزديده و فرار كرده است .

منبع:سایت آوینی

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon yarabyarabyarab farshon nmzohy borkhar ehsanmohebi77
دسترسی سریع به انجمن ها