مبحث سی و هفتم طرح صالحین:امام حسن عسکری(ع)
جمعه 18 بهمن 1392 6:01 PM
ضمن عرض سلام و ادب احترام و تبریک پیشاپیش ولادت امام حسن عسکری (ع) به کاربران و همراهان طرح صالحین و راسخونی های عزیز
ولادت این بزرگوار را بهانه ای دیدیم جهت باز گویی و نشر معجزات و کرامات حضرت،بدین منظور هر گونه مطلبی که در رابطه با معجزات و کرامات امام معصوم و بزرگوارمون امام حسن عسکری (ع) وجود دارد را در این مبحث ذکر نمایید و جدای از این میتوانید دل نوشته و یا اشعار را در رابطه با این موضوع در این مبحث بیان نمایید...
خداى تعالى پيامبران و اوصياى ايشان (ع) را با معجزاتى كه ديگر افراد بشر از آوردن نظير آنها عاجزند، يارى كرده است تا گواه راستين بر درستى خير و هدايتى باشد كه از طرف خدا براى مردم آوردهاند، كه اگر اين يارى خدا نبود، آنان در انجام رسالت خود سست مىشدند و كسى گفته هاى آنان را تصديق نمیكرد. از جمله امدادهاى الهى آن است كه آنچه در باطن مردم میگذشت و در اعماق دلهاشان پنهان داشتند و آنچه را كه در آينده اتفاق مىافتاد از همه آنها آگاه میفرمود، خداى تعالى اين عنايت را به ائمة هدى (ع) از جمله به امام بزرگوارخسن عسکری (ع) فرموده بود كه ما به برخى اشاره میكنيم:
1- حسن نصيبى نقل كرده، مىگويد: در دلم گذشت كه آيا عرق جنب پاك است، يا نه؟ به در منزل امام ابو محمد، حسن عسكرى (ع) آمدم تا از آن حضرت بپرسم، شبانگاه به منزل او رسيدم و در آن جا اقامت كردم چون سفيده صبح دميد امام (ع) از منزل بيرون شد، ديد من خوابيده ام، مرا بيدار كرد و فرمود:
«اگر عرق جنب از حلال باشد، آرى پاك است و اگر از حرام باشد، نه.»1
2- اسماعيل بن محمد عباسى روايت كرده، مىگويد: از حاجتى كه داشتم خدمت ابو محمد (ع) شكايت كردم و قسم ياد كردم كه نه يك درهم و نه بيشتر، هيچ مبلغى نزد من نيست، امام رو به من كرد و فرمود:
«آيا به دروغ سوگند مىخورى، در حالى كه دويست دينار در زير زمين پنهان كردهاى؟ البته اين حرف را بدان جهت نمىگويم كه چيزى ندهم! (آن وقت رو به غلامش كرد و فرمود:) آنچه همراهت هست به اين مرد بده».
غلام، صد دينار به من داد، سپس رو به من كرد و فرمود:
«تو آن پولهايى را كه دفن كردهاى با وجود نياز شديدى كه دارى از دست خواهى داد.»
اسماعيل مىگويد: بعدها احتياج پيدا كردم هر چه جستم نيافتم پيگيرى كردم ديدم پسرم جاى آنها را يافته و آنها را دزديده و فرار كرده است .
منبع:سایت آوینی