آموزش تصویری درست کردن ژله تزریقی به شکل گل
جمعه 18 بهمن 1392 11:32 AM
مواد لازم:
ژله آلوورا |
یک بسته و نیم |
خامه |
3 قاشق |
رنگ خوراکی |
قهوهای، سبز، قرمز |
طرز تهیه:
- در کاسههایی جداگانه، 1 قاشق خامه بریزید و چند قطره رنگ به آن اضافه کنید. سر سرنگ را در بیاورید و سرنگها را از خامه پر کنید و سوزن را به سرنگ وصل کنید.
- ژله آلوورا را از شب قبل با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد به صورت بن ماری اجازه بدهید كه دانههای ژله، کاملاً حل شود. سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید شب تا صبح در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. اگر داخل ظرف شیشهای نشکن بریزید، بهتر است. اینطوری میتوانید هر برگ و گلبرگی که تزریق میکنید را ببینید.
- سعی کنید سرنگها هوا نداشته باشند، چون کار را خراب میکنند.
- ابتدا باید با خامهی قهوهای شروع کنید. باید یک دایره فرضی را در نظر بگیرید، سر سرنگ را داخل ژله فرو کنید و آرام آرام تزریق کنید و به آرامی سر سرنگ را رو به بالا بکشید تا خامه به حالت سوزنی در بیاد.
- همینطوری ادامه بدهید تا دایرهای ایجاد شود. اینطوری پرچم گل شما درست میشود. اگر سطح کار کثیف شد، با یک دستمال کاغذی تمیزش کنید تا نتیجه نهایی بهتر شود.
- حالا یک چاقوی میوه خوری را به صورت کج به داخل ژله فرو ببرید (به این شکل).
- حالا از کنار چاقو، سرسرنگ را وارد کنید و گلبرگها را تزریق کنید (به این شکل).
- همینطوری گلبرگها را ادامه بدهید و سعی کنید تا آنجایی که میشود، گلبرگها کنارهم باشند و كار شما پر گلبرگ شود. اینطوری گل قشنگتری خواهید داشت.
|
|
- برای برگ نیز از چاقوی بزرگتری استفاده کنید و دقیقاً مثل گلبرگها این کار را انجام بدهید.
- تعداد گلبرگها، بستگی به خود شما دارد.
- در آخر، نصف بسته ژله آلوورا را را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا حسابی خنک شود. بعد روی ژله بریزید و 5 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً خودش را بگیرد. سپس از داخل قالب خارج کنید.
- برای خارج کردن ژله هم به مدت 3 تا 5 ثانیه داخل آبجوش قرارش بدید و در ظرف مورد نظر برگردانید.
- دقت كنید كه زیاد داخل آبجوش قرار نگیرد، چون ژله آب میشود.
نکته 1:
اگر به جای ژله آلوورا از ژله با رنگهای دیگر مثلاً قرمز استفاده کنید، بهتر و بیشتر خودش را نشان میدهد. برای این کار، ژله را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و وقتی خنک شد، نصف لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه کنید و روی ژله بریزید و 5 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً خودش را بگیرد.
نکته 2:
مواظب باشید وقتی سرنگ را داخل ژله میکنید، به کف ظرف اصابت نکند، چون موقع برگرداندن، خامه از ژله خارج میشود و نتیجه کار را خراب میكند.
این مقدار ژله به اندازه 5 تا 6 نفر میباشد. اگر به مقدار بیشتری میخواهید درست کنید مواد لازم را افزایش بدهید.