دلمه خیار
پنج شنبه 17 بهمن 1392 12:34 PM
مواد اولیه:
خیار سالادی: پنج عدد
گوشت چرخکرده: 250 گرم
رب گوجهفرنگی: یک و نیم قاشق سوپخوری
رب فلفل: یک قاشق سوپخوری
پیاز: یک عدد
گوجهفرنگی: یک عدد
بلغور ریز کوفتهای: دو قاشق سوپخوری
برنج: یک قاشق سوپخوری
کره: یک قاشق سوپخوری
پودر سیر، شوید، نعنا خشک: به میزان لازم
نمک و سماق: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
* خیارهای سالادی را شسته، به تکههای 10 سانتیمتری برش میزنیم و داخل آنها را طوری خالی میکنیم که ته آنها بسته بماند.
* پیاز را نگینی خرد کرده و آن را با گوشت چرخکرده، رب گوجهفرنگی، رب فلفل، پودر سیر، شوید، نعنا خشک، پودر فلفل قرمز، نمک، برنج، بلغور و کمی روغن مایع مخلوط میکنیم و ورز میدهیم.
* سپس از مواد گوشتی داخل خیارها را پر میکنیم و روی آنها یک برش گوجهفرنگی قرار میدهیم.
* دلمهها را در قابلمه میچینیم. دانههای سماق را که از شب قبل خیس کردهایم، از صافی رد میکنیم و رب گوجهفرنگی را با آب سماق رقیق میکنیم و در قابلمه دلمهها میریزیم و چند تکه کره روی آنها قرار داده و میگذاریم تا دلمه بپزد.