غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا
پنج شنبه 17 بهمن 1392 12:22 PM
ریحان تازه: یك بسته كوچك، حدود 100 گرم
پنیر موزارلا: 250- 200 گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی كه روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا: یك عدد بزرگ
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.
• سس گوجهفرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری كه سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سسها برگهای ریحان را پخش كنید.[آشنایی با خواص چای ریحان]
• روی برگهای ریحان، گوجه فرنگیها را مطابق عكس بچینید.
• پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانیكه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.