0

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی آووکادو

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی آووکادو
چهارشنبه 16 بهمن 1392  10:38 PM

 


اگر به آرامی روی کوکو فشار آورید باید دوباره به حالت اول برگردد که نشان دهنده پایان زمان پخت می‌باشد.

کوکو

مواد لازم:

آرد                                 دو فنجان

بیکینگ پودر                    4 قاشق چای‌خوری

نمک                               نصف قاشق چای‌خوری

شکر                              1 قاشق غذاخوری

فلفل هندی                    نوک قاشق چای‌خوری

پنیر رنده شده                 1 فنجان

پیازچه خرد شده              4 عدد

کره                                 75 گرم

تخم مرغ                         1 عدد

شیر                               1 فنجان

آووکادو                           1 عدد

آب لیموی تازه                 1 قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

* آرد و بیکینگ پودر و نمک و شکر را الک کنید. بعد فلفل، پیازچه و پنیر را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا مخلوط شوند.

* کره را ذوب کنید و آن را همراه با تخم مرغ و شیر، به هم بزنید.

* آووکادو را نصف کنید و آن را به صورت نگینی خرد نمایید.

* روی آووکادو، آب لیمو بریزید. زیرا آب لیمو، مانع از قهوه‌ای شدن رنگ آن‌ها می‌شود.

* آووکادو را داخل ترکیب شیر و تخم مرغ بریزید و هم بزنید.

* سپس ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

* مایه آماده شده را داخل ظرف و یا قالب‌های مورد نظر بریزید. توجه داشته باشید که داخل قالب‌ها کاملاً آغشته به روغن باشند.

* مایه کوکو را حدود دو دقیقه داخل فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

* اگر بعد از این زمان، به آرامی روی آن فشار دهید، کوکو باید دوباره به حالت اول بر گردد که نشان دهنده پایان زمان پخت می‌باشد.

* بهتر است کوکوی آووکادو را گرم سرو نمایید.

* همچنین می‌توانید از گوشت چرخ کرده و پخته شده و یا ژامبون برای تهیه این غذا استفاده نمایید. 

نوش جان!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها