شیر را بیش از 5 دقیقه نجوشانید
دوشنبه 14 بهمن 1392 7:36 AM
شیر را با روش های مختلف میتوان گرم کرد اما بهتر است شیر را روی اجاق گاز بجوشانید، شیر گرم از ایجاد نفخ جلوگیری میکند.
اما اگر شیر را زیاد بجوشانیم باعث دل درد و سرگیجه و حالت تهوع میشود، شیر هر چه قدر زیاد از حد بجوشد از میزان کلسیم آن نیز کم میشود.
خاصیت اصلی و مهم مصرف شیر:
پوست درخشان و لطیف
سلامت استخوانها و دندان
سلامت ماهیچهها
کاهش وزن
کاهش استرس
کاهش فشار خون
دوری از بیماریها
بسیار مهم:
پزشکان توصیه میکنند شیر داغ را بیش از 5دقیقه نباید جوشاند چون باعث تغیرات شیمیایی میشود، بهتر است شیر را بدون استفاده از هر مواد قندی و خالص استفاده کرد، جوشیده شدن شیر باعث میشود باکتری های مفید روده از بین بروند و باعث به هم ریخته شدن کار روده ها شود.
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی