چاشنی که باعث "سرطان معده" میشود
دوشنبه 14 بهمن 1392 7:35 AM
تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه گفت: استفاده از ترشی در کنار وعدههای غذایی میتواند چاشنی مناسبی برای افراد باشد، اما مصرف بیرویه آن می تواند موجب آسیبهای جدی در بدن شود.
وی افزود: مصرف بیرویه ترشی و شور میتواند خطر ابتلا به "سرطان معده" را افزایش دهد
وی افزود: ترشی میتواند آسیبهای جدی را به سیستم گوارش وارد نماید و همچنین امکان تشدید کمخونی راافزایش میدهد.
وی اظهارداشت: ترشی به علت نمک زیاد میتواند میل به غذا را کاهش دهد.
وی خاطرنشان کرد: زیاد خوردن ترشی ناتوانی همراه با کاهش وزن را در پی دارد به همین دلیل توصیه میشود در هر وعده غذایی ترشی مصرفت نشود.
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی