0

خاطرات شما از ایام دهه فجر در مدرسه

saleh98
saleh98
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 19

پاسخ به:خاطرات شما از ایام دهه فجر در مدرسه
چهارشنبه 16 بهمن 1392  5:20 PM

سلام يادش بخير اون روزا كه در دوران راهنمايي بوديم يه گروه سرود درست كرديم كه روز22 بهمن بخونيم

اون روزا يه مديري داشتيم كه همه بچه هاي مدرسه ازش مي ترسيدن واقعا مي ترسيدنا خلاصه ما گروه سرود رو آماده

كرديم يادمه سرود سرفراز باشيم ميهن من رو قرار بود بخونيم گروه كاملا آماده بود واقعا خوب تمرين كرديم و راهي

تظاهرات 22بهمن شديم براي اجرا روي سن وايسيديم كه شروع به خوندن كنيم . جمعيت بسيار زيادي بود و ما داشتيم

اجرا مي كرديم واقعا عالي شده بود و حتي مردم هم تعجب كرده بودن از اين اجراي خوب ما تا اين كه ناگهان مديره مدرسه وارد شد

و جلوي سن نشست و يه نگاه چپي به ما كرد هميشه خدا اخم مي كرد تا به ما نگاه كرد يه دفعه هميه بجه ها ترسيدند و هول كردن

نوار اهنگازم ا جلوتر زد و مامونديم با اين خراب كاري كه كرده بوديم واقعا خجالت كشديم و وقتي يه جوري جمع و جورش كرديم تا

آهنگ تمام شد همه بچه ها به قصد فرار از سن اومدن پايين و حتي صبر نكردن هركدوممون به يه جايي فرار مي كرديم من خودم كه

ديگه روي ايستادن توي جمع رو نداشتم  و من هم فرار كردم و اومدم خونه حتي براي تظاهرات هم نموندم چشمتون روز بد نبينه فرداي

مراسم نصفه بچه ها از ترس مدير نيومده بودن من هم هر كاري كردم كه بگم حالم بده و ميتونم برم مدرسه نشد ديگه خودتو نا آخر ماجرارو بريد

واقعا يه وضعي بود بهتره بقيه بدبختيم اه ببخشيد خاطرمو نگم ممنون از اين كه اي خاطره رو خونديد

دهه فجر هم مبارك

علمدار سيد علي خامنه اي

تشکرات از این پست
yasbagheri borkhar nazaninfatemeh omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها