طرز تهیه پیراشکی گوشت
شنبه 12 بهمن 1392 5:45 PM
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
سیبزمینی: آبپز ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
خمیر مخصوص پیراشکی: ۱ بسته
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده میکنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده میریزیم و میگذاریم تا گوشت بپزد.
سپس سیبزمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانید از قارچ هم استفاده کنید. از مایه پیراشکی وسط خمیر میگذاریم و آنها را میبندیم .
در ظرف گودی روغن میریزیم و وقتی داغ شد، پیراشکیها را در آن سرخ میکنیم.
برای سبزی پیراشکی میتوانید از سبزیهای معطر هم استفاده کنید. همینطور اگر یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز
به آن اضافه کنید، خوشمزه و معطر میشود.
پیراشکیها را میتوانید با سُس گوجه فرنگی میل نمایید.
نکات:
- میتوانید بجای گوشت از سویا یا مخلوط مساوی گوشت و سویا استفاده کنید، بهتر است پیراشکی را تند تهیه و سرو کنید تا طعم اصلی پیراشکی جنوب را از دست ندهید.
- مقدار موادی که داخل خمیر پیراشکی میریزید نباید زیاد باشد چون موجب پاره شدن و وا رفتن خمیر میشود.
- پیراشکیها را میتوانید داخل فر هم بپزید، برای این کار کافیست به جای سرخ کردن کمی زرده تخم مرغ روی پیراشکیها بمالید و آنها را داخل فر قرار دهید وقتی که روی پیراشکیها طلایی شد آماده سرو کردن است.