0

طرز تهیه پیراشکی گوشت

 
panasonic
panasonic
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 37

طرز تهیه پیراشکی گوشت
شنبه 12 بهمن 1392  5:45 PM

http://persian.epochtimes.com/wp-content/uploads/2013/12/Pirashkiye-Goosht-Copy-640x480.jpg

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده:  ۲۰۰ گرم

سیب‌‏زمینی: آب‌‏پز ۳ عدد

پیاز: ۲ عدد

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی

خمیر مخصوص پیراشکی: ۱ بسته

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را رنده می‌‏کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می‌‏کنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌‏کنیم و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می‌‏ریزیم و می‌‏گذاریم تا گوشت بپزد.

سپس سیب‌‏زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می‌‏کنیم. در صورت تمایل می‌‏توانید از قارچ هم استفاده کنید. از مایه پیراشکی وسط خمیر می‌‏گذاریم و آن‌‏ها را می‌‏بندیم .

در ظرف گودی روغن می‌‏ریزیم و وقتی داغ شد، پیراشکی‌‏ها را در آن سرخ می‌‏کنیم.

برای سبزی پیراشکی می‌‏توانید از سبزی‌‏های معطر هم استفاده کنید. همین‌‏طور اگر یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز

 به آن اضافه کنید، خوشمزه و معطر می‌‏شود.

پیراشکی‌‏ها را می‌‏توانید با سُس گوجه فرنگی میل نمایید.

 

نکات:

-          می‌‏توانید بجای گوشت از سویا یا مخلوط مساوی گوشت و سویا استفاده کنید‌‏، بهتر است پیراشکی را تند تهیه و سرو کنید تا طعم اصلی پیراشکی جنوب را از دست ندهید.

-          مقدار موادی که داخل خمیر پیراشکی می‌‏ریزید نباید زیاد باشد چون موجب پاره شدن و وا رفتن خمیر می‌‏شود.

-           پیراشکی‌‏ها را می‌‏توانید داخل فر هم بپزید، برای این کار کافیست به جای سرخ کردن کمی زرده تخم مرغ روی پیراشکی‌‏ها بمالید و آن‌‏ها را داخل فر قرار دهید وقتی که روی پیراشکی‌‏ها طلایی شد آماده سرو کردن است.

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها