قهوه عسلی مخصوص
شنبه 12 بهمن 1392 3:58 PM
مواد لازم برای یک نفر:
یک قاشق عسل
کف شیر به مقدار لازم
قهوه به تعداد یک نفر
طرز تهیه :
ابتدا یک قاشق عسل توی جام یا فنجان (یا قهوه خوری) ریخته و سپس کف شیر را با این روش درست کردم : اگر دستگاه دارید با دستگاه و اگر ندارید یا با مفتول کوچک باطری دار مخصوص و اگر نه مانند من وقتی شیر گرم میکنیم با دور تند همزن برقی و یا با همزن دستی که در اینصورت کمی وقت و یک دست پرقدرت لازم داریم . من از جام کوچیک استفاده کردم . ابتدا عسل ریختم سپس کف شیر را ریختم . در مرحله آخر قهوه ای که قبلا بصورت معمول دم کرده و آماده کرده بودم را از کنار جام آرام آرام ریختم و همونطور که قهوه میریختم کف شیر به سمت بالا حرکت میکرد . اینجوری یک لایه عسل زیر یک لایه قهوه یک لایه کف شیرداریم . با پودر نسکافه تزئین کردم .