0

خورش آلو مسمی ( مسما ) مجلسی با مرغ

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

خورش آلو مسمی ( مسما ) مجلسی با مرغ
سه شنبه 8 بهمن 1392  10:21 AM

http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/aban92/prunenstew1.jpg

مزه این خورش ملس و نزدیک به شیرین است . شما به دلخواه خود ترش یا شیرین و یا بینابین میتوانید تهیه کنید .


مواد لازم :

4 قطعه از قطعات دلخواه مرغ

آلو بخارا هر نفر 3 عدد  

آلو قيسي هر نفر 3 عدد  

آلو سياه هر نفر 3 عدد 

پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ

شکر حدود 2 تا 3 ق غ

ادویه خورشی نصف ق چ

قلم دارچین یک تکه

رب گوجه فرنگی دو ق غ

اب لیموترش بنا به ذائقه

گشنیز خرد شده مقداری

زردچوبه  و  ادویه مخلوط خورشی


طرز تهيه :

بهتر است در تهیه این خورش , پوست مرغ را نکنید . قطعات مرغ را در مقداری روغن سرخ کنید و بردارید . سپس با مقداری پیازداغ عسلی و نمک و ادویه و زردچوبه اجازه دهید بپزد . در اواخر طبع آلو های خیس کرده و شسته شده را ابکش کرده و اضافه کنید . وقتی مرغ و الو ها پختند در حالیکه هنوز خورش ابدار است رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و بعد آب لیموترش و شکر را بیافزایید . در آخر هنگام کشیدن غذا گشنیز خرد شده را روی آن ریخته و سر میز ببرید . با برنج و نان میتوان سرو نمود .
نکته : خورش باید کمی ابدار ولی جا افتاده باشد . در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید که خیلی خوشرنگ میشود . اگر آلو های شما نرم نیستند و احتمال دارد دیر بپزند باید از همان ابتدا با مرغ , آلوها را اضافه کنید . اگر ترش دوست دارید میزان ابلیمو را بیشتر و اگر شیرین دوست دارید میزان شکر را افزایش دهید .پودر دارچین رنگ خورش را تیره میکند و از چوب و قلم دارچین استفاده کنید . یکی از خورش های مجلسی و آسان برای میهمانی ها میباشد .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها