0

hossein201273 روی صندلی داغ انجمن!!!

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:hossein201273 روی صندلی داغ انجمن!!!
جمعه 18 بهمن 1392  11:35 AM

نقل قول AliFanoodi

همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از همه مشارکت کنندگان در برنامه صندلی داغ

از آن چا که زمان شرکت در برنامه ی صندلی داغ این هفته به پایان رسیده است، از ایشان خواهشمندیم به سؤالات زیر پاسخ دهند: 

1-یک نفر را به عنوان کسی که داغ ترین سؤالات را پرسیده است معرفی نمایید؟خانم borkhar

2-برای ادامه برنامه چه نظرات و پیشنهاداتی دارید؟اینکه اگر قراره یه هفته کامل صندلی داغ باشد همه مشارکت کنند ،مثلا صندلی داغ من تا دوشنبه داغ داغ بود واز دوشنبه یخ کرد

3-میهمان بعدی برنامه ی آینده را معرفی نمایید. چون صندلی داغ وبلاگ نویسان هم ثبت نامش روبه پایان هست ،بنده اولین وبلاگ نویس ثب نامی را برای صندلی داغ انتخاب کردم آقای mohsen_alavi

4. هر گونه گونه صحبتی با کاربران دارید، بفرمایید.

از تمامی دوستان که اومدند وسوال پرسیدند سپاسگزارم ،بعضی از دوستان شکایت داشتند بنده درست به سوالاتشون پاسخ نمی دهم ولی اینطوری نبوده ومن هر پاسخی به ذهنم می رسید جواب دادم وطبق قوانین صندلی داغ کاربری که روی صندلی داغ هست می تواند به سوالاتی که براش جواب ندارد حتی پاسخ ندهد ،آبجی برخورا تا روز دوشنبه من را با آتیش زدند ومن انتظار داشتم که صندلی داغ من تا جمعه از داغی بترکد که نشد ودوستان همکاری لازمه را نکردند

موفّق و سلامت باشید.

همچنین شما

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
AliFanoodi borkhar titishjun nargessepehri hfanoodi mohsen_alavi ali_kamali ravabet_rasekhoon sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها