پاسخ به:hossein201273 روی صندلی داغ انجمن!!!
سه شنبه 15 بهمن 1392 2:35 PM
سلام و عرض ادب و احترام
حیف شد شما وقتی روی صندلی نشستید که من در مسافرت هستم و به اینترنت وصل نمیشم و الا قصد داشتم سوالات خودتون رو تمام و کمال از شما بپرسم.
سلام آبجی سلما ،خدا به دادم برسد
1- ایا شما پست های صندلی داغ رو که کاربران عزیز در جواب شما می نوشتید مطالعه می کردید؟بله
اگر بله چقدر با روحیات آنها آشنا شدید؟کم ،از یکی ودوتا پست که نمی شود روحیات دیگر دوستان را شناسایی کرد
اگر نه!! چرا مطالعه نکردید. من تشکر شما رو پای پست جواب دوستان مشاهده نکردم برای همین حدس زدم جوابها را کامل نمی خوانید.بله ،کامل نمی خوندم ،سریع رد می شدم ولی الان صندلی دغ من هست وکامل می خونم
2- نظر شما راجع به ارزیده استاد آمار چیست؟ این سوالی بود که از یکی از دوستان پرسیدید؟من اشتباه کردم به شما هم گفتم یه اشتباه تایپی بوده
3- چرا سوالات را قبل از ارسال برای دوستان مطالعه نمی کردید؟خب تو فایل ورد وپی دی اف بود من هم کپی وپیست می کردم
4- چرا انتظار داشتید 200 سوال پی در پی شما پاک نشود و از مدیر محترم تقاضا می کردید پست های شما را پاک نکند؟من همچین تقاضایی نکردم،بار اولی بود که من در سوال پرسیدن صندلی داغ آبجی زهرا شرکت کردم واز قوانین چیزی نمی دونستم
5- الان اگر کسی 200 سوال پی در پی از شما بپرسد آیا اگر مدیر تالار در آن لحظه حضور نداشته باشند منتظر می شوید مدیر تالار پست های اضافی را حذف کند یا با کمال میل تا زمان حضور مدیر تالار جواب می دهید؟باید در شرایطش قرار گیرم ،ولی طبق قانون صندلی داغ فقط به دوتا پست اون جواب می دهم
با تشکر از شما.
سپاس
بازهم آتیشم بزنید
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...