زمينهسازان خروج دجّال/قسمت هفتم
منبع:http://diarearezu.blogfa.com
7. نعماني در «كتاب الغيبـة» از ابوبصير و او از كامل از امام باقر(ع) روايت كرده كه فرمود: «وقتي قائم ما قيام ميكند مردم را به امر تازهاي دعوت مينمايد، چنان كه پيغمبر(ص) مردم را بدين گونه دعوت نمود، اسلام در حال غربت ظاهر شد و به زودي مانند روز اوّل غريب ميشود، پس خوش به حال غربا.»10
8. و نيز در آن كتاب از ابوبصير روايت نموده كه امام صادق(ع) فرمود:
«اسلام با غربت ظاهر شد و به زودي نيز غريب ميشود چنان كه بود، پس خوشا به حال غربا.»
دين و احكام اسلامي روزي چنان غريب و بيارزش ميشود و بر اثر سلطة دشمنان و جعل قوانين بشري در برابر آن، طوري از نظر ميافتد كه مانند روز نخست، مردم از آن بيخبر ميشوند، پس خوشا به حال غريبان، يعني عملكنندگان به اسلام در آن روزگار، سپس قائم آل محمّد(ص) و دعوتكنندة اهل بيت(ع)، قيام كرده با احيا و تجديد معالم دين، احكام قرآن و دستورات تعطيل شده و از نظر افتادة اسلام، مجدّداً مردم را به اسلام دعوت ميكند و تبليغ اسلام را از سر ميگيرد، مثل جدّش پيغمبر(ص) كه هنگام ظهورش تمام دستورات ديني سابق فراموش شده بود، او نيز مردم را به اسلام و دين خدا دعوت مينمايد.11
9. و در روايتي از رسول خدا(ص) آمده است كه:
«دوازدهمين فرزندم از نظرها پنهان ميگردد و ديده نميشود و زماني بر پيروان من خواهد آمد كه از اسلام جز نام و نقشي باقي نماند. در اين هنگام خداوند بزرگ به او اجازه ميدهد و اسلام را با او آشكار و تجديد ميكند.»12
10. فضل بن يسار از امام صادق(ع) روايت نموده است كه فرمود: «هنگامي كه قائم ما قيام ميكند با مردم ناداني روبهرو ميگردد كه در نفهمي از جهّال جاهليّت كه پيغمبر با آنها مواجه بود، بدترند.»
عرض كردم: چطور؟ فرمود: «وقتي پيغمبر مبعوث شد مردم بتهايي از سنگ و صخره و چوبهاي تراشيده را ميپرستيدند و زماني كه قائم قيام ميكند مردم كتاب خدا (قرآن) را به ميل خود تأويل نموده و به آن استدلال ميكنند، آنگاه فرمود: آگاه باشيد به خدا قسم عدل قائم (چنان گسترش مييابد كه) مانند سرما و گرما به داخل خانههاي مردم نفوذ ميكند.»13
11. پيامبر اكرم(ص) دربارة سيره و روش كلّي او فرمودند:
«قائم از فرزندان من، همنام و هم كنية من است، خوي او خوي من و سيرة او، سيرة من ميباشد. مردم را بر ملّت و دين من وادار مينمايد و آنان را به سوي كتاب خدا (قرآن) فرا ميخواند.»14