بشارتهاي انبياي الهي درباره آمدن رسول خدا
جمعه 4 بهمن 1392 11:24 AM
بشارتهاي انبياي الهي درباره آمدن رسول خدا
از جمله اين بشارتها آيه 14 و 15 از كتاب يهودا است كه ميگويد:
«لكن خنوخ«ادريس»كه هفتم از آدم بود درباره همين اشخاص خبر داده گفت اينك خداوند با ده هزار از مقدسين خود آمد تا بر همه داوري نمايد و جميع بي دينان را ملزم سازد و بر همه كارهاي بي ديني كه ايشان كردند و بر تمامي سخنان زشت كه گناهكاران بي دين به خلاف او گفتند...»
كه ده هزار مقدس فقط با رسول خدا(ص)تطبيق ميكند كه در داستان فتح مكه با او بودند.بخصوص با توجه به اين مطلب كه اين آيه از كتاب يهودا مدتها پس از حضرت عيسي(ع)نوشته شده. [2] .
و از آن جمله در سفر تثنيه،باب 33،آيه 2 چنين آمده:
«و گفت خدا از كوه سينا آمد و برخاست از سعير به سوي آنها و درخشيد از كوه پاران و آمد با ده هزار مقدس از راستش با يك قانون آتشين...»
كه طبق تحقيق جغرافي دانان منظور از«پاران» يا فاران مكه است،و ده هزار مقدس نيز چنانكه قبلا گفته شد فقط قابل تطبيق با همراهان و ياران رسول خدا(ص)است.
و در فصل چهاردهم انجيل يوحنا:16،17،25،26 چنين است:
«اگر مرا دوست داريد احكام مرا نگاه داريد،و من از پدر خواهم خواست و او ديگري را كه فارقليط است به شما خواهد داد كه هميشه با شما خواهد بود،خلاصه حقيقتي كه جهان آن را نتواند پذيرفت زيرا كه آن را نميبيند و نميشناسد،اما شماآن را ميشناسيد زيرا كه با شما ميماند و در شما خواهد بود اينها را به شما گفتم مادام كه با شما بودم اما فارقليط روح مقدس كه او را پدر به اسم من ميفرستد او همه چيز را به شما تعليم دهد و هر آنچه گفتم به ياد آورد».
كه بر طبق تحقيق كلمه«فارقليط»كه ترجمه عربي«پريكليتوس»است به معناي«احمد»است و مترجمين اناجيل از روي عمد يا اشتباه آن را به«تسلي دهنده»ترجمه كردهاند.
و در فصل پانزدهم:26 چنين است:
«ليكن وقتي فارقليط كه من او را از جانب پدر ميفرستم و او روح راستي است كه از جانب پدر عمل ميكند و نسبت به من گواهي خواهد داد».
و در فصل شانزدهم:7،12،13،14 چنين است:
«و من به شما راست ميگويم كه رفتن من براي شما مفيد است،زيرا اگر نروم فارقليط نزد شما نخواهد آمد،اما اگر بروم او را نزد شما ميفرستم اكنون بسي چيزها دارم كه به شما بگويم ليكن طاقت تحمل نداريد،اما چون آن خلاصه حقيقت بيايد او شما را به هر حقيقتي هدايت خواهد كرد،زيرا او از پيش خود تكلم نميكند بلكه آنچه ميشنود خواهد گفت و از امور آينده به شما خبر خواهد داد...»