0

متن نشریه (دو ماهنامه) خلق - شماره یازدهم

yahagg118
yahagg118
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1092

كمالات معنوي و كرامات
پنج شنبه 3 بهمن 1392  7:49 PM

به نظر مي‌رسد که ايشان از نظر مراتب عرفاني و كمالات معنوي در مقامي هستند كه غالباً عوالمي از غيب را شاهدند و چه بسا در آن، حقايقي از جمله حقيقت بعضي افراد را هم ببينند؛ اما چون خود نمي‌خواهند افراد را اين چنين ببينند، غالباً ذکر «يا ستار» را تکرار مي‌کنند تا خداوند نهان افراد را بر ايشان پنهان سازد.
کساني که ساليان متمادي با ايشان معاشرت داشتند، گاهي چيزهايي از ايشان مي‌ديدند که به اصطلاح کرامت و امر خارق العاده است؛ هر چند ايشان طوري برخورد مي‌کردند که معلوم نشود امري که از ايشان به ظهور پيوسته کاملاً امر خارق العاده‌اي است. يك نمونه را بيان مي‌کنم:
زماني که حضرت امام قدس سره در تبعيد به سر مي‌بردند، بسياري از فضلا و بزرگان علاقه‌مند به ايشان، مورد آزار و اذيت دستگاه قرار مي‌گرفتند و به محض اينکه گفتار يا رفتاري از آنها ظاهر مي‌شد، از منبر بازشان مي‌داشتند و آنها را جلب و زنداني مي‌كردند. يادم مي‌آيد آقاي جنتي تحت تعقيب قرار گرفتند، او را دستگير كردند و ما همه نگران بوديم. من موضوع را به آقاي بهجت گفتم و ايشان تأملي کردند و فرمودند: «ان شاء الله خبر آزادي ايشان را براي من بياوريد». فرمايش آقاي بهجت در آن موقعيت، مژده‌اي براي ما بود که اين جريان ادامه پيدا نمي‌کند و مشکلي پيش نمي‌آيد. مواردي هم بود که ما به ايشان عرض مي‌کرديم براي شخصي دعا بفرماييد، ولي آقا چنين چيزي نمي‌گفتند و شخص مورد نظر نيز به زودي آزاد نمي‌شد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها