0

4 ممنوعیت غذایی برای مبتلایان به" نقرس"

 
various
various
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 157
محل سکونت : کهگلویه و بوراحمد

4 ممنوعیت غذایی برای مبتلایان به" نقرس"
پنج شنبه 3 بهمن 1392  1:47 PM

"نقرس" بیماری است که نتیجه افزایش اسید اوریک در بدن است که تغذیه در بالارفتن اسید اوریک نقش به‌سزایی دارد.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: بیماری "نقرس" که با افزایش اسید اوریک در بدن ایجاد می‌شود، یعنی افراد با مصرف زیاد پروتئین اسید اوریک بدنشان افزایش یافته و باعث درد و تورم در مفاصل می‌‌‌‌‌شود.

 

وی افزود: این افراد باید مصرف پروتئین حیوانی مانند گوشت قرمز را محدود کنند و به جای آن پروتئین گیاهی مثل سویا را مصرف کنند.

 

وی ادامه داد: از عوامل دیگر افزایش اسید اوریک پروتئین حبوباتی مثل عدس و لوبیا است که باید برای افراد مبتلا به" نقرس "محدود شود و به جای آن برنج، سیب‌زمینی و ماکارونی مصرف کنند.

 

دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد:‌ برخلاف باور غلط که افراد گوشت داخل خورشت را نمی‌خورند باید گفت: که حتی عصاره‌ی گوشت که با بقیه‌ی مواد پخته می‌شود نیز باعث افزایش سطح اسید اوریک می‌شود.

 

تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها