سیب زمینی : یک کیلوگرم
تخم مرغ آبپز سفت : ۴ عدد
پیازچه : ۴ عدد
خیارشور متوسط : ۵ عدد
ژامبون : ۵۰ گرم
سس مایونز : نصف فنجان
سیر : ۲ حبه
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده تازه : یک چهارم فنجان
نمک و فلفل : به اندازه لازم.
طرز تهیه :
سیب زمینیها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.
سپس آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آنها برود.
به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. بعد سیب زمینیها را خرد کنید.
تخم مرغهای آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کنید.
پیازچهها را به صورت نازک و خیارشورها و ژامبون را نیز خرد نمایید.
در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید.
خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است.
در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کردهاید،
آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سالاد سیب زمینی آماده است و میتوانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام سبک میل کنید.