پاسخ به:طرز تهیه انواع آبگوشت
پنج شنبه 3 بهمن 1392 1:15 AM
اشکنه رسمی
ستاره تندرستی: *******
* چرا 6 ستاره؟ این آبگوشت، گوشت ندارد. بنابراین هضم آن آسان است.
مواد اولیه
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه سرخ کنید. شنبلیله خشک و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه تفت دادن 40 پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید.
هنگامی که غذا مجددا به جوش آمد شعله را کم کنید. تخم مرغ ها را جداگانه شکسته و با کمی نمک هم بزنید تا یک دست شود، سپس به اشکنه اضافه کنید.
هنگامی که تخم مرغ در غذا خود را گرفت، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با نان سرو کنید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.