0

مایکل داگلاس به اکشن ابر قهرمانانه «آنت من» پیوست

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

مایکل داگلاس به اکشن ابر قهرمانانه «آنت من» پیوست
دوشنبه 30 دی 1392  9:18 PM

http://naghdefarsi.com/images/stories/rooz/14/10.26/13920819000176_photoa.jpg

مایکل داگلاس که برای بازی در فیلم ابرقهرمانانه و کمیک استریپی «آنت من/مردمورچه ای»دعوت به همکاری شده، می‌گوید همیشه از دوستداران فیلم‌های ابرقهرمانانه بوده است.

این بازیگر 70 ساله سینما می‌گوید از سال‌ها قبل در انتظار آن بود که برای بازی در فیلمی کمیک استریپی دعوت به همکاری شود.

روز گذشته رسانه‌های گروهی نوشتند این بازیگر دریافت کننده جایزه گلون‌گلوب (کره طلایی) به جمع بازیگران اکشن ماجراجویانه «آنت من» پیوسته است.

خبر حضور وی در این فیلم ابرقهرمانانه یک روز پس از دریافت جایزه بهترین بازیگر تلویزیونی مراسم گلدن گلوب به صورت رسمی اعلام شد.

بر اساس اخبار منتشره،‌ داگلاس در این فیلم در نقش کاراکتر هانک پیم بازی خواهد کرد،‌توضیح بیشتری درباره نوع حضور وی در فیلم داده نشده است.

داگلاس  ضمن ابراز خوشحالی از حضور در فیلم می‌گوید:« سال‌هاست که با صنعت سینما همکاری دارم و در ژانرهای مختلف ایفای نقش کرده‌ام. اما همیشه مایل بودم که یکی از نقش‌های فیلم‌های ابرقهرمانانه را بازی کنم. خیلی خوشحالم که بالاخره این اتفاق رخ داد و در یکی از نقش‌های مهم «آنت من» بازی می‌کنم.»

به نوشته سایت اینترنتی موویز، ادگار رایت نسخه سینمایی «آنت من» را بر اساس فیلم‌نامه‌ای از جو کورنیش و جک کوبای کارگردانی خواهد کرد.

هنوز زمانی برای شروع کار فیلم‌برداری این اکشن ابرقهرمانانه اعلام نشده است. ولی این فیلم برای نمایش عمومی در سی‌ویکم ماه ژولای 2015 آماده خواهد شد.

قبل از این اعلام شده بود پل رود بازیگر 41 ساله سینما،‌در یکی از دو نقش اصلی این فیلم بازی می‌کند. او در نقش کاراکتر اسکات لنگ ظاهر خواهد شد.

خط اصلی قصه فیلم درباره دکتر هانک پیم یک بیولوژیست است که موفق به کشف یک فرمول جدید می‌شود و آن را بر روی خود آزمایش می‌کند. به کمک این آزمایش،‌وی توانایی برقراری ارتباط با موجوات ریز را پیدا می‌کند.

شرکت فیلم‌سازی مارول این اکشن کمیک‌استریپی را با همکاری کمپانی پارامونت تولید خواهد کرد و رقم هزینه‌های تولید آن حدود 90 میلیون دلار خواهد بود.

مایکل داگلاس تابستان سال گذشته میلادی کمدی خانوادگی «آخرین وگاس» را روی پرده سینماهای جهان داشت. این فیلم 64 میلیون دلار در جدول گیشه نمایش سینماهای آمریکای شمالی فروش کرد.

وی هم اکنون فیلم «رسیدن» را آماده نمایش عمومی دارد. این فیلم حال‌وهوای دلهره‌آور دارد و قصه‌اش درباره مرد سن و سال‌داری است که گذشته‌ای پر رمز‌ و راز دارد و مجبور به مواجهه با یک واقعیت تلخ می‌شود.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها