نان نرم پياز
دوشنبه 30 دی 1392 5:21 PM
پياز خرد شده- سه چهارم پيمانه
روغن کانولا- يک قاشق غذاخوري
خمير مايه خشک-۷گرم
آب ولرم-نصف پيمانه
شير ولرم-نصف پيمانه
کره نرم-يک چهارم پيمانه
تخم مرغ-۲عدد
شکر-يک قاشق غذاخوري
نمک-نصف قاشق مرباخوري
آرد-۳تا۴ پيمانه
آب سرد-۲قاشق غذاخوري
کنجد-۲قاشق غذاخوري
دانه خشخاش-يک قاشق غذاخوري
پياز را در ماهيتابه اي تفت دهيد، سپس بگذاريد خنک شود.
مايه خمير را در آب ولرم حل کنيد و شير، کره، يک عدد تخم مرغ، شکر، نمک و يک پيمانه آرد را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. پياز و بقيه آرد را اضافه کنيد و ورز دهيد تا خمير نرم به دست بيايد، سپس در ظرفي که کمي چرب کرده ايد روي آن را بپوشانيد و به مدت کمي ورز دهيد تا همه خمير چرب شود. يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
سپس خمير را کمي مالش دهيد تا پف آن بخوابد و بگذاريد ۱۰دقيقه ديگر استراحت کند.
خمير را روي سطحي آغشته به آرد قرار دهيد و به ۳۲ قسمت تقسيم کنيد. هر قسمت را به شکل طناب فرم دهيد و در سيني کمي چرب شده بگذاريد، روي آن را دوباره بپوشانيد و بگذاريد ور بيايد.
آب سرد و باقي مانده تخم مرغ را با هم ترکيب کنيد و هم بزنيد و با چنگال روي نان ها بکشيد، سپس روي هر يک مقداري کنجد يا دانه خشخاش بريزيد.
سيني را به مدت ۲۰دقيقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست