خوراکي هايي که درد کليه را کاهش مي دهد
شنبه 28 دی 1392 12:22 AM
براي کاهش دردهاي کليه و پيشگيري از تشکيل سنگ کليه مصرف آب پرتقال، گوجه فرنگي، گوشت ماهي، ميگو و مرغ مفيد است و در مقابل بايد مصرف نان،ماکاروني و قهوه در برنامه غذايي به حداقل برسد. علي حسيني متخصص طب سنتي در گفت وگو با فارس، گفت: تشکيل سنگ در کليه با درد زيادي همراه است و با علايمي مثل دل درد، تهوع، استفراغ و تب ديده مي شود. درمان و پيشگيري از ابتلا به اين بيماري در طب سنتي به روش هاي مختلفي انجام مي شود به عنوان مثال مصرف آبليموي تازه و ليموترش براي درمان سنگ کليه موثر است زيرا آبليموي تازه در صورتي که با آب ترکيب شود موجب پيشگيري از تجمع و تشکيل مواد مضر در ادرار و سيستم ادراري به ويژه کليه ها مي شود. اين متخصص طب سنتي گفت: براي پيشگيري از ابتلا به دردهاي کليه و سنگ کليه بايد برخي مواد خوراکي را از برنامه غذايي حذف کرد. به عنوان مثال بايد مصرف خوراکي هايي مانند نان، ماکاروني و شکر فرآوري شده را در برنامه رژيم غذايي خود به حداقل رساند.حسيني ادامه داد: بايد مصرف خوراکي ها و غذاهايي که در آنها از لبنيات و ذرت استفاده شده را تا حد امکان کاهش داد چون احتمال سنگ سازي را در کليه افزايش مي دهد. اين متخصص طب سنتي گفت: افرادي که مستعد سنگ کليه هستند بايد از گوشت هاي بدون چربي و گوشت سفيد مانند گوشت ماهي و ميگو استفاده کنند. وي بر کاهش مصرف نوشيدني هايي مانند چاي و قهوه در اين افراد تأکيد کرد و گفت: در مقابل براي تقويت کليه ها مي توان چاي سبز، عصاره گياه قره قاط، دم نوش کاکل ذرت و جوشانده خارمريم مصرف کرد. حسيني تصريح کرد: مصرف آب پرتقال نيز موجب افزايش سيترات پتاسيم در ادرار شده و از تشکيل سنگ کليه پيشگيري مي کند. اين متخصص طب سنتي افزود: در برنامه غذايي بهتر است از سبزي و ميوه هاي حاوي آنتي اکسيدان مانند گيلاس، گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي و سبزيجات تازه استفاده کرد. همچنين نکته مهم در کاهش درد و پيشگيري از سنگ کليه مصرف زياد آب است.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست