پاسخ به:مبحث سی و چهارم طرح صالحین: جوان و جوانی
شنبه 28 دی 1392 12:55 PM
سوال اول
با توجه به دنیای امروز که خیلی رشته ها و شاخه ها متنوع شده اگر کسی به صورت هدفمند کار نکنه اصلا فایده نداره
به نظر من اگه کسی از همون اول بتون شاخه کاری که دوست داره انتخاب کنه و متناسب اون تحصیلات دانشگاهی رو ادامه بده خیلی می تونه موفق باشه حالا هر رشته ای می خواد باشه
با به عبارت دیگه خود فرد با پشتکاری که داره و حرکت در جهت هدفی که انتخاب کرده می تونه به موفقیت برسه
سوال دوم
متاسفانه آموزش در دانشگاهها اونطوری که باید باشه نیست دانشجو از دو بخش دانش و جو تشکیل شده یعنی کسی که جوینده دانش است
اما بسیاری از دانشگاهها به همون سبک دبیرستان که دنبال نمره و قبولی و اینجور چیزها هستند دنبال می کنند
اصلا تحقیق و خلاقیت و ... در دانشگاه جایی نداره و به دانشجویان چنین چیزی هم آموزش داده نمی شود.نکته دیگه ارتباط صنعت با دانشگاه است که بسیار کمرنگ و ضعیف است
اگر این ارتباط تقویت شود روحیه خلاقیت و کار گروهی و طرح سوال و یافتن راه حل برای آن و .. در دانشجویان تقویت میشه
به نظر من کلا نظام آموزشی مشکل داره
سوال سوم
در مورد ازدواج هم مشکل اصلی ترویج فرهنگهای غلط در جامعه است که بسیاری از تآخیر ها در ازدواج-افزایش طلاقها و ....مربوط به آن است و در این زمینه باید کار بشه
من مبتلایم مبتلای ابتلایت
من بیقرارم بیقرار کربلایت